Demokrat Zafer

Gemlik’te Siyasiler ve Ekonomi Kurmayları Sünnette Buluştu! Başkanlar Kirve Oldu!

Gemlik’in tanınan ailesi Hatice & Polat Ünal çiftinin biricik oğulları Taha ve Tuna’nın sünnetinde ekonomi, sanat, siyasi dünyasının yön verenleri aileyi yalnız bırakmadı. Taha ve Tuna’nın kirveliklerini ise Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, BURSAM Derneği Başkanı Erdinç Ceylan ve DOHADERN Başkanı Veteriner Hekim İbrahim Tugay Ateş yaptı.

500 davetlinin sünnet için buluştuğu Büyükkumla İskele Meydanı Yalı Davet Kır Düğün Salonu’nda Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “Ünal çiftinin biricik yakışıklı evlatları Taha ve Tuna için hep birlikte buradayız. Allah mutluluklarını da devri daim etsin.” dedi.

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz; “Bu mutlu günde birlikte olmanın güzelliğini de yaşıyoruz. Önümüzdeki günler İYİ olacak!” dedi.

BURSAM Derneği Başkanı Erdinç Ceylan; “Bu güzel günde köklü tarihimizin mirasçıları yakışıklı evlatlarımızın mutlu gününde birlikte olmanın gururunu yaşadık.” dedi.

DOHADERN Başkanı Veteriner Hekim İbrahim Tugay Ateş; “Yakışıklı Taha ve Tuna’nın hayatları boyunca unutamayacağı bu özel günde doğayı, hayvanları, doğal yaşamı unutmayacağımız güzel günlerde buluşmak en büyük temennimiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ