Demokrat Zafer

COPA, ISO İkinci 500 Listesinde 104. Sıraya Yükseldi

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından COPA Isı Sistemleri, ISO’nun 2021 yılı araştırmasının sonuçlarına göre Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında 94 basamak yükselerek 104. sırada yer alarak başarısını tescilledi.

Her yıl üretimden satışların büyüklük verilerine göre Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarını sıralayan ISO, 2021 yılı araştırmasını kamuoyuyla paylaştı. Bu sıralamada COPA Isı Sistemleri,  94 basamak yükselerek 104. sırada yerini aldı.

Bursa Minareliçavuş Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 26 bin metrekarelik modern tesislerinde %100 yerli sermaye ile üretim yapan COPA, bugün tam yoğuşmalı ve hermetik kombi; duvar tipi split, multisplit ve salon tipi klima; hermetik şofben ve radyatörlerimizle birlikte Türkiye ile beraber 4 kıtada 40’tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

Türkiye’de 30’dan fazla ana bayiye sahip olan COPA, kurulduğu günden itibaren; müşteri odaklı yaklaşımı, üstün ürün kalitesi, sürdürülebilir, güvenilir ve yenilikçi hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratıyor. COPA, gerek Ar-Ge ve üretim, gerekse satış ve pazarlama faaliyetleriyle her geçen gün daha da büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ