Demokrat Zafer

THE BODY SHOP’UN WELLNESS SERİSİ İLE YENİLENME ZAMANI

Parfümlerden, vücut losyonlarına, makyaj malzemelerinden, cilt bakım ürünlerine kadar geliştirdiği ürünleriyle, tüm ihtiyaçlara yanıt veren The Body Shop, birbirinden farklı özelliklere sahip Wellness serisi ile kendinizi şımartmaya olanak sağlıyor.

The Body Shop’un Good Night, Boost ve Flow olmak üzere üçe ayrılan Wellness serisi, cildi canlandırıcı, yenileyici ve yumuşacık yapan etkisiyle bakım rutinlerinize eşlik etmeye hazırlanıyor.

Good Night

Lavanta ve güve otunun eşsiz uyumundan ortaya çıkan Good Night serisinin 5 ürünü uyku öncesi rutininizin vazgeçilmezi olacak. Good Night Esansiyel Yağ Karışımı benzersiz kokusuyla, içeriğindeki tatlı badem yağı ve lavanta yağı ile uyku öncesi rahatlamanıza ve zihninizi temizlemenize yardımcı olacak. Organik zeytinyağı ve güve otu esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş Good Night Yastık Spreyi ise uyku kalitenizi arttırarak, güzellik uykunuzun vazgeçilmezi olacak.

Yorucu ve zor bir günün ardından aromatik ve çiçeksi kokusuyla Good Night Rahatlatıcı Şampuan ve Duş Jeli duşta ferahlık sağlarken, Good Night Canlandırıcı Vücut Peelingi ile cildiniz ölü cilt hücrelerinden arınarak ipeksi bir yumuşaklığa kavuşacak. Tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilmiş Good Night Balmy Vücut Kremi sayesinde cildinizin yumuşak, nemli ve pürüzsüz hissetmesini sağlayacaksınız.

Boost

Mandalina ve bergamot ile zenginleştirilmiş mis kokulu narenciye serisi Boost, enerji veren etkisiylecildinizi canlandırarak, ferah bir hissiyata kavuşmanızı sağlayacak. Serinin 6 ürünü ile bakım rutininizi keyifli hale getireceksiniz.

Boost Uplifting Şampuan ve Duş Jeli saçlarınızın ve cildinizin narenciye kokusuyla mutlu ve yenilenmiş hissetmesini sağlarken, saç uçlarına ve cildinize masaj yaparak uygulayabileceğiniz Boost Shine On Saç ve Vücut Yağı, verdiği pozitif enerjisiyle sizi sarıp sarmalayacak. Boost Esansiyel Yağ Karışımı eşsiz kokusuyla, içeriğindeki tatlı badem, mandalina ve bergamot yağları sayesinde canlanmanıza ve yenilenmek için kendinize bir an olsun vakit ayırmanıza yardımcı olacak.

Boost Whipped Vücut Kremi cildinizi gün boyu canlı, yumuşacık ve nemli tutarken, ellerinizi de unutmayan seri de Boost Arındırıcı Sıvı Sabun ve Boost Happy El Kremi sayesinde ellerinizdeki ve tırnak etlerinizdeki nemli, parlak, arınmış hissi belirgin bir şekilde hissedeceksiniz.

Flow

Okaliptüs ve biberiyenin ferahlatan kokusuyla baş döndürücü serisi Boost, içeriğindeki 3 ürünün yenileyici etkisiyle iç huzurunuzu bulmanıza yardımcı olacak.

Flow Esansiyel Yağ Karışımı içeriğindeki okaliptüs ve biberiye yağları sayesinde, ihtiyacınız olan her zaman ve her yerde sakinliğe kavuşmanıza ve kendinizle yeniden bağlantı kurmanıza imkan sağlayacak. Yağlılık hissi bırakmayan, hafif dokuya sahip Flow Weightless Vücut Jel Krem ise hızlı emilen yapısı ile pürüzsüz bir cilt sağlarken, tuz kristalleri ile zenginleştirilmiş Flow Vücut Peelingi ile, enerji verici ve zihin açıcı kokusuyla rahatlamış ve tazelenmiş hissedeceksiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ