Demokrat Zafer

VAAT HOLDİNG’TEN BASIN EKSPRES’E 3 MİLYAR TL’LİK YENİ YATIRIM

İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktalarından Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. 653 konut, 41 ticari ünite ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı proje Vaat Center markasıyla geliştiriliyor.

İnşaat sektöründeki yatırımlarına devam eden Vaat Holding, Basın Ekspres’teki ikinci yatırımı ile bölgeye yeni bir proje daha kazandırıyor. Holding bünyesinde faaliyet gösteren Vaat Yapı’nın imzasını taşıyan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde konut, ticari ünite ve otelden oluşuyor.

TİCARİ ÜNİTELERİ VE 5 YILDIZLI OTELİYLE BÖLGENİN YENİ MERKEZİ OLACAK

Basın Ekspres hattının yüksek yatırım değerli lokasyonu Güneşli’de konumlanan Vaat Center, ticari üniteleri ve oteliyle bölgenin yeni merkezi olacak. 653 konut, 41 ticari ünite ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı proje mimarisi ve donatılarıyla Güneşli’nin yenilenen siluetinde de ayrışacak. Bölgenin ihtiyaçlarına hitap edecek ticari üniteleriyle hareketli ve 24 saat yaşayacak bir kent merkezi olarak öne çıkacak Vaat Center, konutlarıyla da sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

FERAH KULLANIM ALANLARINA SAHİP DAİRE SEÇENEKLERİ SUNUYOR

Geniş ve kullanışlı daire seçeneklerine sahip Vaat Center’da 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 88 metrekareden 184 metrekareye kadar değişen daire seçeneklerinin yer aldığı proje spor ve sosyal donatı alanlarıyla da konforlu bir yaşam sunuyor.

Avantajlı fiyatlarla satışların başladığı Vaat Center’da, 7 bin metrekare açık, 2 bin 700 metrekare kapalı sosyal donatı alanı bulunan projede fitness merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, buhar odası ve hamam, spor sahaları yer alırken, aile ve çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları, sanat duvarı, kaykay pisti, tırmanma duvarı, bisiklet parkurları ile mini sera bahçeleri bulunuyor. Eğlence ve etkinlik alanları arasında ise açık hava ve cep sineması, karaoke, müzik ve playstation odaları, barbekü terasları yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ