Demokrat Zafer

Ata Tohumu Niloya’ya Miras Kaldı

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni hikâyeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Çizgi kahramanlar, bu hafta sonu geçmişin mirasını geleceğe aktaran ata tohumunu eğlenceli bir şekilde ekranlara getiriyor. Miniklere hem keyifli bir zaman dilimi yaşatacak hem de eğitici bir içerik sunacak çizgi kahraman ve arkadaşlarının “Miras” bölümü, 5 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı ‘Niloya’, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her hafta sonu yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Çizgi kahramanlar bu hafta sonu çok anlamlı bir konuyu miniklere eğlenceli bir şekilde aktarıyor. Kültürel mirasımızı oluşturan en önemli unsurların başında gelen “Ata Tohumu” konu edinen “Miras” bölümü miniklere keyifli bir zaman dilimi sunuyor.

Niloya’ya Miras Mı Kaldı?

Niloya’nın babaannesi Niloya’ya atalarından kalan tohumları verir. Niloya bu tohumları hazine gibi özel bir sandığın içinde saklar. Çok kıymetli oldukları için kutuyu açmayı istememekte, ekmek için toprağı hazırlamaya çalışmaktadır. Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Murat ve Mete çok meraklıdır. Hazinenin ne olduğunu görmeyi isterler. Sonunda Niloya ile birlikte kutuyu açarlar. Tohumlara çok şaşırırlar. Hiç böyle hazine olur mu? Babaannenin dedesinden kalmıştır bu tohumlar, bir mirastır. Çocuklar bunu duyunca çok etkilenirler. Hazineyi özenle ekerler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ