Demokrat Zafer

Konyalılar Bu Aşurede Buluştu!

Bursa Konya Yunak derneği Hafızlık eğitimi gören öğrencilere aşure ikramında bulundu Konya Yunak ve Çevre Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği;  Bursa’da gelenekselleşen aşure etkinliğinin bu yılkı durağı Osmangazi’nin Fatih mahallesi Somuncu Baba Vakfında gerçekleştirildi.. Her yıl farklı bir yerde yapılan etkinlik bu yıl Somuncu Baba Vakfında Hafızlık ve Kur’an talebelerine ikram etmek nasip oldu..
Aşureye Hakkı Arıcı ve Şükrü Ata sponsor oldu.. 500 kişilik hazırlanan aşureler öğrenciler dışında Somuncu Baba vakfı mescidinde cuma namazına gelen vatandaşlara dernek üyelerine ve mahalle sakinlerine de ikram edildi..
AŞURE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ TEMSİL EDİYOR
Bursa Yunak Dernek Başkanı Hakkı Arıcı , “ Aşura günü birlik ve beraberliğimizin daimi olduğu günlerden biridir. Bizlerde bu güzel günde dostlarımızla Kur’an talebeleriyle beraber olmak istedik. Organizasyonda emeği geçen öncelikle dernek üyelerimize başkan yardımcısı Şükrü Ata’ya. Vakfın aşçısı ve Kur’an talebelerine , aynı zamanda davetimizi kırmayıp buraya teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.
Başkan yardımcısı Şükrü Ata ise yaptığı konuşmada, “bizlerde aşura gününe ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz, bu mübarek günlerde bir tabak aşuremizi paylaşmak bizler için onurdur. Emeği geçenlerden ve katılımcılardan Allah razı olsun dedi.”
Program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ