Demokrat Zafer

The Idea Of You Filmi Mayıs’ta Prime Video’da

Anne Hattaway ve Nicholas Galitzine’in başrollerini paylaştığı The Idea Of You (Sen İhtimali) filmi, 2 Mayıs’ta dünyada aynı anda Prime Video’da yayınlanacak. 

Aynı isimli kitaptan uyarlanan The Idea of You (Sen İhtimali), August Moon grubunun solisti olan 24 yaşındaki Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) ile 40 yaşında bekar bir anne olan Solène’in (Anne Hathaway) aşk hikayesini konu alıyor. Eski kocası son anda sözünden cayınca Solène, Coachella Müzik Festivali’ne gidecek olan kızına eşlik etmek durumunda kalır. Beklenmedik bir anda tanışmalarıyla beraber başlayan ilişkileri, Hayes’in süperstar statüsüyle birlikte gittikçe karmaşık bir hal almaya başlar. Solène, spot ışıkları altında yaşamak durumunda kaldığı ilişkisinin, hayalleriyle uyuşmadığı gerçeğiyle yüzleşir.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Yönetmen: Michael Showalter

Senaryo: Michael Showalter ve Jennifer Westfeldt (Robinne Lee’nin kitabından uyarlanmıştır)

Yapımcılar: Cathy SchulmanGabrielle UnionAnne HathawayRobinne LeeEric HayesMichael ShowalterJordana Mollick

Yönetici Yapımcılar: Douglas S. JonesJason BabiszewskiJennifer WestfeldtKian Gass

Oyuncular: Anne HathawayNicholas GalitzineElla RubinAnnie MumoloReid ScottPerry MattfeldJordan Aaron HallMathilda GianopoulosRaymond Cham Jr., Jaiden AnthonyViktor WhiteDakota Adan

Tür: Romantik, Drama

Süre: 115 Dakika

SOSYAL MEDYA HESAPLARI VE ETİKETLERİ:

Instagram: @primevideotr

#TheIdeaOfYou

#August Moon

@AugustMoon

@PrimeVideo

@AmazonStudios

Prime Video Türkiye Hakkında

Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye birinci sınıf müşteri deneyimini, özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığı ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor. Üstelik bu fiyata Amazon üzerinden yapacağınız alışverişlerde ücretsiz ve hızlı teslimat, yüzlerce uyumlu cihazda izlenebilecek geniş çaplı film ve dizi koleksiyonuna sınırsız erişim, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar, oyun içi ödüller ve Prime Özel Fırsat Günleri’nde cazip indirimler de dahil. Siz de https://www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Prime’a üye olabilir veya 30 günlük ücretsiz denemeden faydalanabilirsiniz.

  • Prime Video’ya dahil içerikler: Binlerce popüler film ve TV şovunu, ödüllü Amazon Orijinallerini, diğer özel yapımları ve daha fazlasını izleyin. İçeriklerin arasında The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Terminal List, The Wheel of Time, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Grand Tour gibi global Amazon Orijinal dizilerinin yanı sıra Coming 2 America, The Tomorrow War ve daha fazlası yer alıyor.
  • Anında Erişim: İçeriklere evde veya dışarda, web sitesinden ve uyumlu akıllı telefonlara, tabletlere, oyun konsollarına veya akıllı TV’lere indirebileceğiniz Prime Video uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • Gelişmiş Deneyimler: Yüksek Dinamik Aralık (HDR) uyumlu içeriklerden her izlemede en iyi şekilde yararlanacaksınız. IMDb tarafından desteklenen özel X-Ray erişimi ile en sevdiğiniz filmlerin ve TV şovlarının perde arkasına geçin. Çevrimdışı görüntüleme için içerikleri indirerek daha sonrası için kaydedin.
  • Kişiselleştirme: Müşteriler, kullanıcı arayüzüne kendi dillerinde göz atabilir, popüler dizileri ve filmleri altyazılı izleyebilirler.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ