Demokrat Zafer

Bir firma daha enerjisini CW Enerji panelleri ile sağlayacak

  • CW Enerji, Kütahya’da faaliyet gösteren bir firma ile iş birliği yaptı ve firmanın çatısına 5069,59 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı. GES ile firma yılda yaklaşık 2.957.535,40 kg karbon salınımının önüne geçecek ve yaklaşık 446 adet ağacın kurtarılmasını sağlayacak.

  CW Enerji panelleri ile bir firma daha enerjisini güneşten sağlayacak. Kütahya’da faaliyet gösteren bir firma ile iş birliği yapan CW Enerji, bu kapsamda firmanın çatısına 5069,59 kWp gücünde güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, dünyada enerji gereksiniminin artan nüfus ve gelişen sanayi ile birlikte büyümeye devam ettiğine dikkat çekti. Bu nedenle enerjiye olan bağımlılığın her geçen gün arttığını ifade eden Yılmaz, “Gelecek nesillerin daha temiz bir dünya içerisinde hayat sürmesi için yenilenebilir temiz enerji üretiminin ve kullanımının yaygınlaştırılması oldukça önemli. Çünkü temiz enerji kullanımının artması gelecek nesillerin yaşayabilecekleri daha elverişli bir dünyaya sahip olmaları demektir. Bu çerçevede yenilenebilir enerji kaynaklarından olan güneş enerjisi dünyanın doğal dengesine zarar vermeden, çevreyle uyumlu bir şekilde üretilebilen ve yenilenebilir enerji kaynakları arasında popülaritesi her geçen gün artan sistemlerden biridir” dedi.

Firmalar güneş enerjisinin avantajlarından daha fazla yararlanmaya başladı

Günümüzde firmaların güneş enerjisinin avantajlarından daha fazla yararlanmaya başladığını belirten Yılmaz, şöyle devam etti: “Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde fabrika çatılarını güneş enerji panellerimizle donatmaya devam ediyoruz. Kütahya’da faaliyet gösteren bir firma ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde firmanın çatısına 5069,59 kWp gücünde GES kurulumunu tamamladık. Güneş enerji santrali ile firma yılda yaklaşık 2.957.535,40 kg karbon salınımının önüne geçecek ve yaklaşık 446 adet ağacın kurtarılmasını sağlayacak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ