Demokrat Zafer

PAPERWORK, BAYKUŞ AKADEMİ İLE MÜŞTERİLERİNE SÜREÇ VE DOKÜMAN YÖNETİMİ UYARLAMALARINDA ÜCRETSİZ EĞİTİMLER SUNUYOR

Baykuş Akademi, firmaların kimseye bağımlı olmadan, yapay zeka destekli low-code PaperWork platformu üzerinde süreç ve doküman yönetimi uyarlamalarını kendi kendilerine yapmalarını sağlayacak bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlayan ücretsiz eğitimler sunuyor. Eğitimlerin yanı sıra podcast, webinar ve etkinlikler de Baykuş Akademi’nin hizmetleri arasında yer alıyor.

Dijital dönüşüm platformu PaperWork tarafından müşterilerine ücretsiz sunulan Baykuş Akademi’nin eğitimleri, iki ayda bir tekrar ediliyor. Geniş kapsamlı ve uygulamalı olan eğitimler, süreç geliştirme ve IT ekiplerine verilen admin eğitimleri ile yazılım geliştirme eğitimleri olmak üzere iki ana başlık altında veriliyor.

Admin eğitimleri, iş akışı, form ve iş zekası tasarım araçları ile uyarlamanın nasıl yapıldığı, üç adet örnek iş akışı senaryosu üzerinden uygulamalı olarak anlatılıyor. Bu eğitimlere katılan kişilerin yazılım kökenli olması gerekmiyor. Yazılım geliştirme eğitimlerinde ise PaperWork’ün API ve entegrasyon katmanının kullanımı, örneklerle uygulamalı olarak anlatılıyor. Bu eğitimlere katılan kişilerin ise yazılımcı olması gerekiyor.

Sertifikalı Eğitimler

Baykuş Akademi Test ve Eğitim Yöneticisi Turgut İnanbak eğitimlerin amacını şöyle anlatıyor: “Müşterilerimizin, süreçlerini kendi kendilerine yönetmelerini ve çevik bir organizasyon olmalarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Farklı disiplinlerden gelen eğitmenlerle katılımcılara bir vizyon sunuyoruz. Bu eğitimlerle, PaperWork platformunu kullanarak süreçlerini istedikleri gibi uyarlayabiliyorlar. Eğitimin ilk bölümünde kavramlar üzerinde duruluyor. Kavramsal eğitimler konusunda uzman önemli isimler tarafından veriliyor. İlerleyen bölümlerde katılımcılara eğitmen eşliğinde canlı olarak uygulama üzerinde çalışma imkanı sağlıyoruz. Tüm eğitim sonunda yani 25 günlük eğitim tamamlandığında katılımcılar bir sınava giriyorlar ve sertifikaya hak kazanıyorlar.”

Baykuş Akademi’nin eğitimleri, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da katılımcılara ulaşıyor.

Baykuş Akademi Aralık takvimi için tıklayınız: https://www.paperwork.com.tr/baykus-akademi/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ