Demokrat Zafer

Bybit Web3 Vision’unu Açıkladı: Merkeziyetsiz Ekosistemde Açıklık ve Eşitlik

Hacim bakımından dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan Bybit, bugün 5. yıldönümünde, herkes için Daha Basit, Açık ve Eşit olan merkezi olmayan bir ekosistem yaratmayı amaçlayan ileri görüşlü Web3 vizyonunu açıkladı.

“Web3 vizyonumuz, kullanıcı varlıklarını koruyan ve onları kripto dünyasına sorunsuz bir şekilde entegre eden Crypto Ark olma sözümüzün bir uzantısıdır. Herkes için daha basit, açık ve eşit olan merkezi olmayan bir ekosistem inşa ederek daha fazla kullanıcının Web2’den Web3’e geçmesine yardımcı olmak istiyoruz.” diyor Bybit Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou.

Bybit’in Web3 Misyonu ve Değerleri: Açıklık Yeniden Tanımlandı

Bybit’s Web3 vizyonunun özünde açıklık taahhüdü yatmaktadır. Bybit, blok zinciri alanındaki tüm geliştiricilere, içerik oluşturuculara ve ortaklara açık olmayı hedefliyor. Bu, blok zinciri teknolojisinin herkesi eşit şekilde güçlendirdiği bir ortam oluşturmak için topluluğumuz ve ortaklarımızla işbirliği, keşif ve inovasyon taahhüdü anlamına gelir.

Bybit’in amacı, halihazırda birbirinden ayrı duvarlarla çevrili sistemleri, kullanıcıları çeşitli Web3 ekosistemleri, platformları ve hizmetleri arasında sorunsuz bir şekilde bağlayan birleşik bir deneyime bağlamak ve açmaktır.

Web3’ün Vaatlerinin Kilidini Açmak

Bybit’in Web3 vizyonunu gerçekleştirmeye yönelik stratejik yaklaşımı, altyapı, uygulama, ekosistem ve kullanıcı katılımı girişimlerini kapsayan çok yönlü bir yaklaşımdır:

  • Web3’e Erişimin Açmak ve Basitleştirmek
    • Bybit Web3, kolaylığı ileri teknolojiyle sorunsuz bir şekilde  harmanlayarak çoklu cüzdan entegrasyonunu sunacak ve kullanıcıların  çeşitli kullanımlar için hem saklama cüzdanını hem de MPC cüzdanlarını  yönetmelerini sağlayacak.
    • Kullanıcılar dApps, NFT pazarlarına ve tüm Web3 özellik ve  hizmetlerine doğrudan Bybit Wallet’dan kolayca erişebilirler. Bu  kolaylaştırılmış yaklaşım, kullanıcıların DeFi varlıklarını satın alma,  satma, takas etme ve stake etme işlemlerini kapsayan DeFi portföylerini  tek bir platformda birkaç tıklamayla rahatça yönetmelerine olanak tanır.
  • Ekosistem Ortaklıklarının Güçlendirilmesi, Fırsatlara Erişimin  Eşitlenmesi
    • Oracle Red Bull Racing Velocity serisi gibi Web3 alanını  benimsemeleri için iş ortaklarını güçlendirerek başarılı bir 2023 geçiren  Bybit, Web3 altyapısını geliştirmeye devam edecek, yenilenmiş NFT  pazarının lansmanı da dahil olmak üzere önde gelen blok zinciri  ekosistemleri ve projeleriyle daha fazla ortaklığı teşvik edecek.
    • Kullanıcılar, DeFi ve NFT alanındaki fırsatlara daha kolay katılımı  kolaylaştıracak daha çeşitli ve dinamik bir pazar, daha geniş bir  yelpazede seçilmiş dijital varlıklar ve artan likidite bekleyebilirler.
    • Web3 alanına geçiş yapmak veya bu alandan yararlanmak isteyen  markalar ve işletmeler, özel programlar ve işbirliğine dayalı girişimler  gibi, merkezi olmayan ortamın sunduğu fırsatlardan yararlanmalarını  sağlayacak gelişmiş destekleri dört gözle bekleyebilirler.
  • Web3’e Sadelik, Keyif ve Ödüller Getirmek

    • Bybit, tüm kullanıcılar ve iş ortakları için Web3’ün açık keşfine  eğlence ve ödüller enjekte etmeye, merkezi olmayan alanda daha kapsayıcı  ve katılımcı bir deneyim geliştirmeye kendini adamıştır.
    • Topluluk; araştırma, analiz ve yatırım becerilerini geliştirmelerinin  yanı sıra Crypto Ark ve Bybit Web3 ekosistemini birlikte inşa etmek ve  genişletmek için kendilerini güçlendiren daha fazla destek, teşvik ve  girişim bekleyebilir.

Ben, “Bölünmenin hakim olduğu bir dünyada, engelleri yıkan ve herkes için fırsat eşitliği sağlayan bir ekosistem inşa etmeyi hedefliyoruz” diye ekliyor.

“Bu sarsılmaz taahhüt, Bybit’in Web3’ün dönüştürücü gücüne erişimi demokratikleştirme ve faydalarının teknoloji ve finans alanlarının çok ötesine uzanmasını sağlama yönündeki daha geniş vizyonuyla uyumludur.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ