Demokrat Zafer

YERLİ DİJİTAL ÖĞRENME PLATFORMU YAPAY ZEKA İLE DÜNYA MARKASI OLMA YOLUNDA

Türkiye’nin önde gelen dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, yapay zeka destekli platformunun ardından, öğrenim sürecini oyunlaştırdığı Dopiverse ile dünya markası olma yolunda yatırımlarını hızlandırdı. Oxford iş birliği ile geliştirilen, Kidsafe, Mom’s Choice Awards gibi ödül ve sertifikaları bulunan Dopiverse, farklı dillerdeki kullanım imkanları ve evrensel bilgi diziniyle dünya genelinde bir yayılım hedefliyor.

Bugüne dek ulaştığı 500 binden fazla kullanıcısıyla ve başarılı öğrenci grafiğiyle dünya genelinde sektörünün önemli aktörleri arasına girmeyi başaran Doping Hafıza, dijital öğrenme alanında ilklere imza atmaya devam ediyor.

Dijital öğrenme sürecine yapay zeka desteğini de kazandırarak interaktif bir öğrenim süreci kuran firma, yeni girişimi Dopiverse ile çocukların öğrenim sürecini oyun konseptinde kurgulayarak eğlenceli ve eğitici bir projeye imza atıyor.

MERT KALKAVAN; “ÇOCUKLAR SİBER ZORBALIKTAN UZAK, AÇIK BİR EVRENDE EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR”

Doping Hafıza CEO’su Mert Kalkavan; “Teknolojinin doğru yönetimiyle öğrenmenin erişilebilir, kaliteli ve kontrol edilebilir bir düzlemde sunulmasını sağladığımız Doping Hafıza bünyesinde özel bir projeye daha imza attık. Çocukların eğlenirken öğreneceği Dopiverse ile açık dünya evreninde matematik, coğrafya, fizik, edebiyat ve daha birçok alanda bilgi edinebileceği bir platform kurduk. İlk okul dönemindeki çocuklara yönelik geliştirilen Dopiverse ile öğrenciler, dünyanın her noktasından yaşıtları ile güvenle sosyalleşme imkanı da yakalıyor. Çocuklar, Dopiverse evreninde zaman yolculuğundan uzay yarışlarına, derin denizlerden yüksek kulelere eğlenerek öğrenecekleri bir oyunun içinde yer alacak. Dopiverse evreni farklı dillerdeki kullanımıyla da tüm dünyaya açık bir nitelikte tasarlandı. Şu an Amerika ve İngiltere’de aktif kullanıcıları bulunan uygulamalara karşı Dopiverse, siber zorbalık ve şiddetten uzak açık bir evrende kullanıcılarına çok daha güvenli bir deneyim sunuyor. Türkiye’nin öncü dijital öğrenme kuruluşu olarak geliştirdiğimiz ve Oxford tarafından desteklenen Dopiverse ile dünya genelinde de güçlü bir konum edinmeyi hedefliyoruz.” dedi.

MERT KALKAVAN “YAPAY ZEKA İLE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ BİR ÖĞRENME DENEYİMİ SUNUYORUZ”

Yapay zeka destekli öğrenmenin sınavlara hazırlıkta öğrencilere büyük oranda katkı sağlayacağını belirten Mert Kalkavan; “Bugüne dek Doping Hafıza ile yenilikçi ve etkili öğrenme stilleri üzerinde çalışmalar gerçekleştirerek öğrencilerimizin başarı grafiğine olumlu yönde katkılar sağladık. Bugün geldiğimiz noktada ise yapay zeka desteğiyle kişiselleştirilmiş bir dijital öğrenme imkanı sunuyoruz. Öğrenciler, yapay zekanın analizleri doğrultusunda çok daha etkili bir öğrenme sürecinde ilerlerken, günün teknolojik trendlerini de kullanmanın avantajını yaşıyor. Dijital öğrenme alanında yaptığımız çalışmalar, teknolojik yatırımlar ve alt yapı geliştirmeleriyle dünyanın önde gelen dijital öğrenme kuruluşları ile aynı seviyede bir platforma sahibiz. Dünya pazarına da Dopiverse ile rekabetçi bir giriş yaparak küresel bir marka olma yolunda ilerliyoruz. Şu ana dek çeşitli uluslararası ödül ve sertifikalara sahip Dopiverse ile kısa süre içinde dünya genelinde 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı amaçlıyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ