Demokrat Zafer

HKMO Bursa Şubesi’nde sarı listeden 5, mavi listeden 2 isim!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi 16. Dönem Yönetim Kurulu Seçimleri’nde seçim sonuçlandı. Sarı (Demokrat) ve Mavi (Çağdaş Demokrat) olmak üzere iki listenin aday olduğu seçimde 7 kişilik yönetim kuruluna sarı listeden 5, mavi listeden ise 2 isim seçildi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi 16. Dönem Yönetim Kurulu Seçimleri’nde Demokrat Harita Mühendisleri Grubu Başkan Adayı Başar Bulut ile Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu Başkan Adayı  Emre Karagöz’ün yarıştı. Seçim sonrasında yönetime Demokrat Harita Mühendisleri Grubundan 5, Çağdaş Demokrat Harita Mühendislerinden ise 2 isim seçildi.

1000’e yakın üyesi bulunan HKMO Bursa Şubesi’nde seçim günü yoğunluk yaşanırken, Bursa’daki üyeler ile beraber Çanakkale, Yalova ve Balıkesir illerinden gelen Mühendisler de seçim için sandığa gitti.

İşte seçilen asil yönetim kurulu listesi; 

BAŞAR BULUT
CÜNEYT TAŞKESEN
İBRAHİM SERHAT AYAZ
RIDVAN TOLGA IŞIK
NUH ECEVİT TÜRKOĞLU
EMRE KARAGÖZ
İLKER TOKDEMİR

Bin’e yakın üyesi bulunan HKMO Bursa Şubesi’nde seçim günü yoğunluk yaşanırken, Bursa’daki üyeler ile beraber Çanakkale, Yalova ve Balıkesir illerinden gelen Mühendisler de seçim için sandığa gidiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ