Demokrat Zafer

EFSANEVİ MÜZİSYEN DAVID BOWIE’NİN HAYATINI ANLATAN “STARDUST”, 9 AĞUSTOS’TA KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE SİNEMASI’NDA!

URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda, 9 Ağustos Salı akşamı “Stardust” filmi sinemaseverlerle buluşuyor! Film, David Bowie’nin 1971 yılında ABD’yi ilk ziyaretinde edindiği, alter ego karakteri Ziggy Stardust’a ilham olacak deneyimleri konu ediyor. Kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan film gösterimlerinin biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

Merakla beklenen filmler, Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla her hafta Salı akşamı lezzetli yiyecek ve içecek alternatifleriyle KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor!

“Stardust”, 2016 yılında yaşamını yitiren, müzik tarihinin en büyük ikonlarından biri olan efsanevi müzisyen David Bowie’nin hayat hikayesini konu ediyor. David Bowie, henüz 24 yaşındayken, Mercury Records yayıncısı Ron Oberman ile Amerika’ya ilk yolculuğuna çıkar. Büyük bir heyecanla çıktığı bu yolculukta David Bowie, kendisi için hazır olmayan bir dünyayla karşılaşır.

URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan film gösterimlerinin biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

Künye

Tür: Dram, Biyografi, Müzik

Yönetmen: Gabriel Range

Oyuncular: Jena Malone, Johnny Flynn, Marc Maron

Süre: 1s 49dk

Ülke: Birleşik Krallık  

TR Altyazı / Cinsellik, Olumsuz İçerik, 16+,

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması 2022 Programı

9 Ağustos Salı “Stardust” (2022)

15 Ağustos Pazartesi “Top Gun: Maverick” (2022)

16 Ağustos Salı          “Top Gun: Maverick” (2022)

30 Ağustos Salı             “Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları” (Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore) (2022)

6 Eylül Salı      “Mustang” (2015)

13 Eylül Salı    “Bir Tutam Açlık” (A Taste Of Hunger) (2021)

 

Bilgi için:              instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

 

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

 

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ