Demokrat Zafer

Bursa’da şok! Resmen istifa etti!

Bir süredir ilçe başkanlığı görevinden ayrılacağı konuşulan DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök, istifa ettiğini duyurdu.

Yaptığı basın açıklamasıyla istifasını duyuran Yasin Gök, “DEVA Partisi ile başlayan siyasi hayatımda, ülkemiz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Siyasetteki zihniyeti değiştirmek en büyük amacımızdı ki hala da öyle. Bazı şeylerin zor ve geç de olsa zamanla başarılacağı inancındayım” dedi.

365 GÜNDE 310 ETKİNLİK

“DEVA Partisi İl Başkan yardımcısı olarak başladığım bu yolculuğa ‘ihtiyaç var’ denilerek Osmangazi İlçe Başkanı olarak devam ettim” diyen Yasin Gök, şöyle devam etti: “Siyasetin ekip işi olmasının bir gereği olarak; siz yerelde Osmangazi ilçe olarak 2022 yılının 365 gününde 310 etkinlik ekip arkadaşlarınız ile ne kadar yüksek ve etkili performans gösterseniz de genel merkez politikaları partimizin anketlerdeki oyunu belirleyen en önemli etken oluyor. Yerelde parti içi siyasi çekişmeler de cabası. Şimdiye kadar ki siyaset serüvenimizde benimle beraber yol yürümüş olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ekip arkadaşlarımın varlığı olmasaydı tüm Türkiye’de adını duyuran bir teşkilat olamazdık.”

İSTİFA GEREKÇESİ
Yasin Gök istifasının gerekçesini ise şöyle açıkladı: “Yeni atanan İl Başkanına kendi ekibiyle çalışma şansı vermek maksadıyla DEVA Partisi Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığından bugün itibariyle ayrılıyorum. Partimizi ve genel başkanımız Ali Babacan’ı seviyoruz. Partiye gönül vermiş bir üye olarak partiye başka şekillerde katkıda bulunmaya devam edeceğim. Yeni İl Başkanı ve yönetimine başarılar dilerim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ