Demokrat Zafer

Ev kiralama platformu çifte rezervasyon sorununu ortadan kaldırıyor

Turizm sezonu hızla sürerken, kısa dönemli ev kiralama pazarı da canlılığını koruyor. Üstelik kira artışına gelen zam sınırlaması, yalnız turizm bölgelerindeki değil, şehir merkezlerindeki evlerin sahiplerinin de kısa dönemli kiracı arayışını artırıyor. Evini dönemsel olarak kiralayarak gelir elde etmek isteyenler, süreci pratik bir şekilde yönetebilecekleri teknolojik çözümlerin arayışına giriyor. Ev sahiplerine yönelik Türkiye’deki ilk ortak takvim yönetim sistemi ise kullanıcılarının iş yükünü azaltırken, kârını artırmasını sağlıyor.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte turizm sektörü hareketlenirken, dönemsel olarak ev kiralamak isteyenler emlak piyasasını canlandırıyor. Üstelik kira artışına gelen %25 zam sınırlaması, turizmden bağımsız, şehir merkezlerindeki evlerin sahiplerinin de kısa dönemli kiracı arayışını artırıyor. Evini kısa dönemli kiralayarak gelir elde etmek isteyen pek çok yatırımcı ise bu süreci pratik bir şekilde yönetebilecekleri teknolojik çözümler arıyor. Ev kiralama platformlarına ilan verme ve rezervasyonları takip etme işlerinin tek platformdan gerçekleştirilmesini sağlayan yerli girişim Devende ise ev sahiplerinin yüksek kira getirileriyle maksimum kâr elde etmelerinin önünü açıyor.

Ev sahiplerinin karşılaştığı pek çok sorunu ortadan kaldırdıklarını belirten Devende Kurucusu ve CEO’su Oğuzhan Duman, konuya dair şu açıklamayı yaptı: “Ev sahiplerinin en büyük sorunlarından biri çifte rezervasyon. Çünkü ev sahipleri, birden fazla platforma ilan verdiklerinde rezervasyon takvimlerini senkronize etmekte zorlanabiliyor. Bu da hem müşteri memnuniyetini olumsuz etkileyebiliyor hem de gelirleri düşürebiliyor. Biz de Türkiye’deki ilk ortak takvim yönetim sistemini kurarak ev sahiplerinin tek bir site üstünden yüzlerce farklı siteden ilan çıkmasını sağlıyoruz. Böylece çifte rezervasyon sorununun önüne geçiyoruz.”

Son teknolojiyi gerçek zamanlı sistemimize entegre ediyoruz”

Sundukları bir diğer avantajın da son teknolojiyi sistemlerine entegre etmeleri olduğunu aktaran devende.com CEO’su Oğuzhan Duman, “Sürekli olarak gelişen teknolojiyi iş süreçlerimize katmak konusunda iddialıyız. Platformumuzun tüm altyapısı da son teknoloji ve gerçek zamanlı sistemle hazırlandı. Bu sayede ev sahiplerine fiyat optimizasyonu, performans raporlama, müşteri ilişkileri yönetimi gibi pek çok hizmeti tek panelden sunabiliyoruz. Ayrıca mobil uygulamamızla da ev sahiplerinin zaman ve mekan fark etmeksizin işlerini yürütebilmesini sağlıyoruz” dedi.

Ev kiralama sektörü son yıllarda canlandı”

Platformlarının ev kiralama sektöründe büyük bir potansiyel barındırdığını ifade eden Oğuzhan Duman, sözlerini şöyle noktaladı: “Ev kiralama sektörü, son yıllarda hızlı bir büyüme ve gelişme ivmesi yakaladı. Devende olarak biz de ev sahiplerine pazar paylarını artırmaları için en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Platformumuzdaki yeni yatırımlarımızla hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ