Demokrat Zafer

YOLUNU KAYBEDEN YEDİDEN YETMİŞE HERKES İÇİN DOKUNAKLI ÇİZİMLER EŞLİĞİNDE SICACIK BİR HİKÂYE, “BÜYÜK PANDA ve KÜÇÜK EJDERHA” KİTABI RAFLARDA!

James Norbury, tuhaf ama sevimli bir ikilinin dostluk ve yol hikâyesini yazıp resmettiği Büyük Panda ve Küçük Ejderha ile yediden yetmişe, yolunu kaybeden herkesin elinden tutmayı ümit ediyor. Norbury, yaşamının en güç dönemlerinde yeniden doğrulmasını sağlayan Budist felsefenin güçlü maneviyatı ışığında, eşsiz bir yol hikâyesi anlatıyor. Benzersiz suluboya çizimlerinin, hayatta gerçekten önemli olan küçük şeylere ışık tutan, kısa ama çok derin cümlelerin eşlik ettiği Büyük Panda ve Küçük Ejderha, Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı.

Yazar ve çizer James Norbury, kendisi için ömürlük bir deneyimin doruk noktasını temsil eden Büyük Panda ve Küçük Ejderha’yı yolunu kaybeden herkese ithaf ediyor. Yayımlandığı ilk günden bu yana çok ilgi gören, alıntıları ve illüstrasyonları sıklıkla sosyal medyada paylaşılan kitabı Türkiye’deki okurlara Epsilon ulaştırıyor. Büyük Panda ve Küçük Ejderha’nın çevirisi ise Epsilon’un yayın yönetmeni Aslı Tunç’un imzasını taşıyor.

Büyük Panda ve Küçük Ejderha adeta, yaşama, sevgiye, dostluğa, yolculuğa, kaybolmaya ve yeni yollar bulmaya, ilişkilere, hayatın güzelliklerini fark edebilmeye dair bir rehber… Zor günlerinde yolunu aydınlatan Budist felsefeden aldığı ilhamla başkalarına yardım etmek üzere yola çıkan James Norbury kitabın sonsözünde, güçlü ve dönüştürücü fikirleri insanlara basit ve erişilebilir şekilde ulaştırabilmek için resim çizmeye karar verdiğini ifade ediyor. Norbury’nin benzersiz suluboya çizimleri, Büyük Panda ile Küçük Ejderha’nın kısa ama anlamlı diyaloglarına eşlik ediyor.

Onlar, soğuk mevsimlerin sisi etraflarını sararken yere uzanıp parıldayan yıldızlara bakarak uykuya dalan iki dost. Nihayet bahar kapıyı çaldığında, sıcacık bir günün doğuşunu izlerken kendilerini bekleyenin bambaşka bir yolculuk olduğunu anlarlar. Büyük Panda ve Küçük Ejderha’nın dört mevsim süren büyüleyici serüveni işte böyle başlar. Yol zaman zaman çetin virajlarıyla baş döndürse de her kayboluşun yeni bir keşfe kapı araladığını fark edip ândaki mutluluğu yakalamayı başaracaklardır. Çok geçmeden her ikisinin de farkına varacağı gibi bu kıymetli yol arkadaşlığı, yaşamı olanca zorluğu ve belirsizliğiyle göğüsleyip sevmeyi öğretecek gerçek bir armağandır.

James Norbury’nin hem küçüklere hem yetişkinlere hitap eden kitabı Büyük Panda ve Küçük Ejderha, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ