Demokrat Zafer

Kırık Kalpler Düğün Salonu’nun yeni şarkısı “Yerimde Duramam” tüm dijital platformlarda!

İlk teklisini 2022 yılının Mart ayında yayınlayan Kırık Kalpler Düğün Salonu’nun, indie rock türündeki yeni şarkısı “Yerimde Duramam” 7 Temmuz Cuma günü tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşuyor.

18 yaşında davul çalmaya ve pandemi sürecinde beste yapmaya başlayan Arcan Akduman ve İpek Evre tarafından kurulan ve müzik yolculuğuna 2022 yılının Mart ayında çıkardıkları tekli ile başlayan Kırık Kalpler Düğün Salonu, mutluluğu arayışı konu alan, indie rock türündeki “Yerimde Duramam” isimli şarkısını 7 Temmuz Cuma günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Elektro gitar ve davul ritimlerinin öne çıktığı “Yerimde Duramam”da, İpek Evre ve Arcan Akduman’ın güçlü vokalleri melodilere eşlik ediyor. Sözleri biraz narsist, biraz çocuksu ve mutlu olmak isteyen bir kahramanın hikayesini anlatan şarkı, birçok ilişki deneyimi sonrasında kendisi gibi birini ve mutluluğu arayanların duygularına tercüman oluyor.

Sözü, müziği ve düzenlemenin yanı sıra mixing çalışmalarında da Arcan Akduman’ın imzasını taşıyan şarkının masteringini ise Abdulkadir Çığşar üstlendi.

2022 ve 2023 yıllarında yayınladıkları ‘Boş Ver’, ‘Don Kişot’ ve ‘Yaşamam Böyle Aşkı’ isimli şarkıları ile dinleyicilerin beğenisini kazanan Kırık Kalpler Düğün Salonu’nun yeni şarkısı “Yerimde Duramam”, 7 Temmuz Cuma günü Jeremy Production Studios etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında olacak.

Spotify
Instagram

 

Yerimde Duramam Künye

Söz-Müzik: Arcan Akduman

Aranje: KKDS

Vokaller: Arcan Akduman – İpek Evre

Elektrik Gitar: Mert Şimşek

Bas Gitar: Tanju Gür

Davul Klavye: Arcan Akduman

Mix: Arcan Akduman

Mastering: Abdulkadir Çığşar

Kapak Tasarım: Ömer Faruk Yaman

Yapım: Jeremy Production Studios

Yerimde Duramam

Evvel zamanın kıyısı

Ruhum çıplak kimse bakmıyor

Gide gele aynı yöne

Herşey tanıdık soran olmuyor

 

Yeninin yenisi gelse

Yine fayda yok , kalbim ağrıyor

Didin çalış çabala, sonuç yine madara

Sabrım çatlıyor

 

Hiç olmaz mı benim gibi

Sevimli tatlı birisi

Hiç sevmem mi benim gibi olsa , baksa yerimde duramam

 

Ayıklığın baş ağrısı

Beynim çıplak kimse bakmıyor

Hikayenin sonunu bilsem

Tüm hataları yine yapardım

 

Geçmişimin karması

Her an peşimde kalbim ağrıyor

Didin çalış çabala, sonuç yine madara

Sabrım çatlıyor

 

Hiç olmaz mı benim gibi

Sevimli tatlı birisi

Hiç sevmem mi benim gibi olsa , baksa yerimde duramam

Kırık Kalpler Düğün Salonu Hakkında:

Kırık Kalpler Düğün Salonu, 18 yaşında davul çalmaya başlayan, bugüne kadar birçok grubun yanı sıra Aydilge, Burcu Tatlıses ve Demetsağıroğlu gibi sanatçılarla sahne alan Arcan Akduman ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Bölümü mezunu solist İpek Evre tarafından 2022 yılında kuruldu. Grup, ilk teklisi ‘Boş Ver’i 2022 yılının Mart ayında dinleyici ile buluşturdu. 2023 yılının Ocak ayında ‘Don Kişot’u yayınlayan grup ‘Yaşamam Böyle Aşkı’ isimli üçüncü teklisini ise geçtiğimiz Nisan ayında yayınladı.

Arcan Akduman

18 yaşında davul çalmaya başlayan Arcan Akduman , bir çok grubun yanısıra Aydilge , Burcu Tatlıses, Demet Sağıroğlu gibi sanatçılarla sahne aldı. 2008’de Baterizm Davul Stüdyosunu hayata geçirdi.U.F.A. projesi ile 2016 yılında  enstrümantal bir albüm yayınladı. Pandeminin başlamasıyla beraber beste çalışmalarına ağırlık verdi ve ilk tekli Boşver’i 2022 senesinde yayınladı.

İpek Evre 

2013 senesinde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Bölümüne girdi. 2022 yılıda da İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde solistliğe başladı ve aynı sene Arcan Akduman ile beraber Kırık Kalpler Düğün Salonu’nu hayata geçirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ