Demokrat Zafer

DEVA Partisi Bursa’da pazar esnafının sesi oldu!

DEVA Partisi pazarlarda üretici esnafın derdini dinlemek ve çözüm önerilerini sunmak için Pazar günü sahadaydı. DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı; pazar yerlerinde, İl ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte, üreticiyi ve vatandaşları dinledi.

Hükümetin sunduğu ‘sözde destekler’ yerine DEVA Partisi’nin esnafın ve vatandaşın derdine deva olmak için önerdiği çözümleri paylaştıklarını belirten ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettiklerini ifade eden DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “Artan maliyetler, döviz kuru ve özellikle yaşanan enflasyondan dolayı sıkıntılı durumda olan esnafın artık mevcut iktidara inancını yitirdiğini ve yeni bir arayış içinde olduklarını dile getirdi. Özgöz; “Vatandaşımız gece gündüz çalıştığı halde, en temel ihtiyaçlara dahi para yetiştirememenin acısını yaşıyor. İktidar mensupları kulaklarını toplumun her kesimine ve dertlerine tıkamış durumda. Türkiye’nin gerçeklerinden bihaber çarşıyı, pazarı bilmeyen kişilerin yönlendirmesi ile yola revan oluyor. Biz bu milleti, gözleri kör, vicdanları sağır olanlardan  ve  milletin derdini duymayanlardan kurtaracağız.” dedi.

Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur ve Nilüfer İlçe Başkanı Mine Rana Kahramanoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde esnafın yakın ilgisiyle karşılanan DEVA Partisi yöneticileri esnafın şikayetlerini dinlerken bir yandan da parti politikalarını anlatarak esnafla sohbet gerçekleştirdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ