Demokrat Zafer

POLİSAN KANSAİ BOYA VE BRANDLIFT, BRANDVERSE AWARDS’TA ÖDÜL ALDI

Polisan Kansai Boya’nın, Zero Speed Banner reklam projesi, Brandverse Awards’da “inşaat” kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında üretilen en başarılı işlerin yarıştığı Brandverse Awards’ta kazananlar 16 Haziran Cuma günü Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşen törenle açıklandı. Polisan Kansai Boya, Marketing Türkiye ve Boomsonar’ın gerçekleştirdiği,   ‘Brandverse Awards’ta, gümüş ödüle hak kazandı.

Polisan Kansai Boya’nın, doğadaki renk tonlarını hissederken bu renklerin çağrıştırdıklarını evlerine taşımak isteyenlere öneriler sunmak için Yandex iş birliğinde gerçekleştirdiği Zero Speed Banner reklam projesi, Medya Ana Bölümü’nde inşaat kategorisinde “Gümüş” ödülün sahibi oldu.

Renkleri hissettiren proje
Yolculuk sırasında karşılaşılan renklere en uygun boya tonlarının Yandex’in Zero Speed Banner reklam modeli ile kullanıcıların karşısına çıktığı proje, lavanta bahçelerinin, denizlerin ya da orman manzaralarının renklerini evlerinde hissetmek isteyenlere konuma uygun öneriler sunarak büyük beğeni toplamıştı.

Polisan Kansai Boya’nın reklam filminde kullandığı “Renkleri Hisset” söyleminden yola çıkılarak hazırlanan proje kapsamında Polisan’ın renk kartelasında yer alan en doğal renkler, Zero Speed Banner reklam modeli ile Yandex kullanıcılarının hızları sıfıra indiğinde ekranlarında beliriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ