Demokrat Zafer

Pazarlama İletişimcileri Derneği Yenilendi

Gelişen teknoloji, dönüşen insan ve kültürel adaptasyon üçgeni arasında sürekli olarak yenilenen pazarlama ve iletişimin dinamiklerini paydaşlarıyla ortak bir “zaman ruhu’na” entegre eden Pazarlama İletişimcileri Derneği yenilendi.

Sektör gelişmeleriyle birlikte çağın gereksinimlerine aynı anda adapte olma misyonuyla hareket eden Pazarlama İletişimcileri Derneği bu amaçla ismini, kurumsal kimliğini ve web sitesini yenileyerek bu yolculuğa başladı.

Pazarlama İletişimcileri Derneği Başkanı Burak Kılavuz, yenilenen konumlandırma ve misyonları hakkında şunları söyledi: “2023 yılının yarısını tamamlarken 17 yıldır faaliyet gösteren derneğimizin Sektörü tetikleyen tüm dinamiklerini kapsayan bir ekosisteme konumlanması ve bunlarla birlikte tüm yapısını değiştirmesi bizleri çok heyecanlandırıyor. Önümüzde sektörün ihtiyacı olan ve yaratıcılığın etki alanını dönüştürecek yeni ödül yapımızın lansmanı var ve bu konuda yoğun çalışmalarımız sürüyor. Tecrübemiz, işimize olan aşkımız ve yüksek etkimizle sürdürülebilir, dönüştürücü işler üretmeye devam edeceğiz.”

Web: https://pid.org.tr/tr  

Instagram: https://www.instagram.com/pidturkiye/

Facebook: https://www.facebook.com/pazarlamailetisimcileridernegi

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/pazarlama-iletisimcileri-dernegi

Twitter: https://twitter.com/pidturkiye

Pazarlama İletişimcileri Derneği – PİD Hakkında:

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği; içinde bulundukları sektörün gelişmesine, sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacı ile 2005 yılında kurulmuştur. 2022 Aralık ayında resmi olarak Pazarlama İletişimcileri Derneği olarak yenilendiğini duyurmasının ardından pazarlama sektörüne vizyon kazandırmayı, sağlıklı büyümeyi sağlamayı, sektör çalışanları arasında iletişim kurmayı, hizmet ve rekabet kalitesini yükseltmeyi amaçlamaktadır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ