Demokrat Zafer

DSP Lokali Açılışı! “Sıkıntıları Biliyoruz, Çözmek İçin Geliyoruz!”

Ecevit Ruhunu mahalle lokalinde yaşatabilmek için yarışıyorlar! DSP Bursa Örgütü’nün mahalle bazlı çalışmaları kapsamında ilk lokal Osmangazi ilçesinde Hacı İlyas, Sakarya ve Kiremitçi mahallesinde açıldı. Açılışa Büyükşehir Başkanvekili Şaban Fethi Yıldız, DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Olcay Akıncı, İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır, Nilüfer İlçe Başkanı Münire Banuşoğlu, İl-İlçe Yönetimleri ve partililer katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şaban Fethi Yıldız; “Zorlu bir 14 mayıs seçiminden sonra merhum Başbakanımız Bülent Ecevit’in yoldaşlarının Bursa’ya değer katmak adına yapmış olduğu girişim nedeniyle kutluyorum.” dedi.

DSP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Olcay Akıncı; “DSP misyonunu yurttaşlarla buluşturacak olan lokalimize emek veren herkesi yürekten kutluyorum.” dedi.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı; “17 ilçede saha çalışmalarımızı bir çıta yükseltecek olan ilk basamağımız lokalimizi yurttaşlarla buluşturarak onlara daha yakın olacağız. Bu bizim il lokalimiz. Lokal için yüreğini ortaya koyan Ecevit Sevdalılarına teşekkür ederim.” dedi.

Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır; “İlçemiz sınırları içinde açılan lokalimiz için emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ