Demokrat Zafer

Yenişehir’de İYİ Güç!

İYİ Partinin ilçedeki yollar için çıkışı belediyeyi harekete geçirdi. İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel;”İYİ Parti olarak daha göreve gelmeden bunları yapabiliyor isek göreve geldiğimizde yapabileceklerimizi siz düşünün artık.

Dün yaptığımız basın açıklaması ile Yenişehirimizin içler acısı durumunu, anlatıldığı gibi uçmadığımızı, Bursa ilçeleri arasında en kötü durumda olduğumuzu, çamur deryasında yaşadığımızı, ortaya koyduğumuz paylaşım sonrası Türkiye genelinde ve Bursa’da tüm dikkatler Yenişehirin üzerine çekilmişti.
Daha 24 saat geçmeden başta kent meydanı otoparkı olmak üzere sorunlu bölgeleri paylaştığımız sokaklara, Yenişehir Belediyesi geçici önlem olarak ve gelen tepkileri bir nebzede olsa dindirmek amacıyla Greyder ile bıçak çekti, çakıl ve kum döküp çukurları kapattı. Bu büyük hizmet dolayısıyla bu akşam kültür merkezinde eğlenceyi de fazlasıyla hak ettiniz.
Belediye de görev yapan yetkililere, isteğimizi geri çevirmedikleri ve halkımıza karşı biz İYİ Parti mensuplarını mahcup etmedikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ