Demokrat Zafer

SAĞLIKLI BEBEKLERİNE A$I YAPTIRMAK İSTEMEYEN SAVCI KANITLAR İLE HUKUK ZAFERİ KAZANDI…!!!

Köşe yazarımız Cüneyt Bülent Şeker kaleme aldığı makalede; “İLAÇ KARTEKİNİN DOKTORLARI İSE HALA; “Bilime inanıyor isek çocuklarımızı aşılatmak zorundayız…” DİYOR…??? Yani bu bir İMÂN İ-İNANÇ MESELESİ imiş!

Bu İlaç Karteli sevici doktorlara göre; “Aşının zararı varmış ama, bu zarar salgın hastalık yayılması halinde meydana gelecek zarardan hafif” mişşş!!!! Kime göre, neye göre? Tabi ki yine onların sistem içi maaşlı, rantiyeci, TV doktorlarına göre…

Peki bu aşılı Çocuklar ile aşısız çocuklar arasında halka açık (Aşı karşıtı doktorların da gözlemci olduğu) istatistik ve bilimsel çalışma var mı? Yok? Peki ellerinde ne var? Kartelin finanse ettiği (güya) bilimsel çalışmalar! Toplum sağlığı bu aşı karşıtları yüzünden bozuluyormuş?

Aşı karşıtları kim?

1-) Her aşı vurulmadığında prim mi alıyorlar?

2-) Arkalarında (Hükümetleri bile yöneyen) Uluslar arası ilaç kartellerinin gücü mü var?

3-) Ne kadar insan hasta olursa o kadar kâra mı geçiyorlar?

Biz bunların hiç birisi değiliz, ben de zaten aşı reklamcılarını tarif ediyorum. Yoksa a$ı karşıtı doktorların yemedikleri baskı- ceza yok. Hem biz niye kendimizi, ailemizi dostlarımızı tehlikeye atalım ki?

Neymiş efendim, “BİZ CAHİLMİŞİZ” aksine biz cahil olmadığımız için araştırdığımız, sorguladığımız için bize terörist muamelesi yapmaya çalışıyorlar. Çünkü biz “BİLİME İMAN EDENLERİN aksine soru soruyoruz.

Mesela;

1-) İnsanlık varyanlarla güçlenen virüslere rağmen nasıl nüfusunu arttırarak bu günlere geldi diye soruyoruz? (A$ıların geçmişi en fazla 150 yıl)

2-) Mesela ilaç-aşı şirketleri bu kadar insanlık için çalışıyor ise neden insanlık (Eski insanlara göre) daha çok hastalanıyor diye soruyoruz?

3-) Mesela A$ı ilaç karteli teknolojinin bu kadar ilerlediği bir çağda niye kronik hastalıklara çözüm bulamıyor, niye ortalık hastalıklı insandan geçilmiyor ve ilaç-aşı karteli nasıl dünyanın en çok kar eden, en güçlü sektörü haline geliyor diye soruyoruz?

Herşey normal seyrinde yürüse; bu teknolojik ilerleme karşısında hastalıklar minimum seviyeye inmesi ve ilaç-aşı sektörünün gittikçe küçülmesi gerekirdi? Tabi söylenecek çok şey var, ancak sonuç olarak şu teşhisi koymalıyız;

Yolunda gitmeyen birşeyler var, hiç bir şey bize gösterildiği gibi değil, Allahın idrak verdiği insanlar bunu görüyor. Artık insanlık sistemin çarklarının nasıl döndüğünü fark etmez, UYANMAZ ise yarın çok geç olabilir!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ