Demokrat Zafer

Eren Mergen, Vepara’nın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Online ödeme alma, POS ve dijital cüzdan hizmetleri sunan lider elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu Vepara, profesyonel kariyerini başarılarla dolu 12 yıla taşıyan deneyimli isim Eren Mergen’i bünyesine katarak büyüme yolculuğunu hızlandırıyor.
Dijital ödeme alanında öncü olan Vepara, yeni dönemine güçlü bir atama ile hazırlanıyor. Bugün yapılan resmi duyuruya göre, kuruluşun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı koltuğuna Eren Mergen oturacak.

Koç Üniversitesi Makine Mühendisi olan Eren Mergen, profesyonel kariyerine 2011 yılında Borusan Otomotiv’de MT Satış takımında adım attı. O tarihten itibaren kurumsal markalarda satış ve pazarlama alanında edindiği deneyimlerle sektörde saygın bir konuma ulaştı. Satış müdürlüğü ve direktörlük görevlerini üstlenerek kurumsal markaların büyüme stratejilerinin şekillenmesine katkı sağladı.

Girişimcilik ekosisteminin nabzını tutan Kolektif House’ta, birçok girişimin ve e-ticaret markasının süreçlerini yakından gözlemleme fırsatı yakaladı. 5 bin metrekarelik hizmet alanını 75 bin metrekareye çıkarma sürecindeki başarısıyla Head of Enterprise olarak atanmış, daha sonra kurumsal satış süreçlerinin başına geçerek uluslararası arenada da başarılı bir konum elde etti. Head of Global Expansion ünvanıyla, küreselleşme, yurt dışı yatırımlar ve büyüme stratejilerini geliştiren ekibin başına geçerek markanın uluslararası alandaki varlığını güçlendirdi.

Yeni göreviyle ilgili açıklama yapan Eren Mergen şu ifadeleri kullandı: “Vepara gibi inovasyonun ve teknolojinin öncü olduğu bir şirkette görev alacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyorum. Edindiğim deneyimleri, kurumsal satış ve pazarlama stratejilerini ve uluslararası büyümeyi bir araya getirerek Vepara’nın başarısına katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ