Demokrat Zafer

THE BODY SHOP‘TAN BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ!

The Body Shop’un tüm ürünlerinde geçerli %50’ye varan indirimleriyle yaz mevsiminin tazeliğini ve kokusunu üzerinizde hissedin.

Parfümlerden, vücut losyonlarına, makyaj malzemelerinden, cilt bakım ürünlerine kadar birbirinden eşsiz, çeşitli, doğal ve vegan içerikli ürünler sunan The Body Shop tüm ürünlerinde sınırlı bir süre için geçerli olan çok avantajlı fiyatlarıyla yaz mevsimini karşılıyor.

Full Iris Eau De Parfüm

Yaz mevsimini karşılarken kendinizi iris çiçeğinin kokusuyla kuşatın! Full Iris Eau De Parfümiçeriğindeki iris çiçeğinin tatlı kokusuyla kendinizi hep bir çiçek bahçesinde gibi hissedecek etrafınızdakileri de yaydığınız bu tatlı koku ile mest edeceksiniz.

Full Iris son derece güzel İris ile tozlu yaprakları, çam gibi ardıç meyveleri ile aromatik gövdeleri temsil ederken, yumuşak sedir ağacı ise odunsu köklerini sembolize ediyor. Şişe tasarımından içerisindeki çiçek özlerine kadar her anlamda romantik bir dokunuşla hazırlanan parfüm; doğal İris, parfümeri de kullanılan ender hammaddelerden birini oluşturuyor ve Güney Fransa’da üç yıl boyunca yetiştirilen ve hasat edilen İris saplarından çıkarılıyor.

Vitamin E – Yoğun Nemlendirici Krem

%87 doğal kaynaklı bileşenlerle zenginleştirilmiş bir formüle sahip olan Vitamin E Yoğun Nemlendirici Krem 72 saat hidrasyon sağlayarak cildinizin kuruluğa karşı korunmasına yardımcı olacak.

Cildin tazelenmiş ve nemle dolgun hissetmesine yardımcı olmak için E vitaminin gücünden yararlanan Vitamin E Yoğun Nemlendirici Krem ; doğal kaynaklı hyaluronik asit, zengin doğal bir E vitamini kaynağı olan ahududu çekirdeği yağı ile zenginleştirilerek gerçek bir nem kahramanı olarak tüm cilt tiplerinde nem artışını sağlamaya yardımcı oluyor.

Shea Yoğun Onarıcı Saç Maskesi

Saçı içten dışa onarmaya yardımcı olan Shea Yoğun Onarıcı Saç Maskesi kremsi yapısı ile çok kuru ve kırılmaya meyilli saçlarınızın yoğun şekilde beslendiğini hissetmesini sağlarken aynı zamanda daha pürüzsüz, yumuşak ve daha kolay şekil verilebilen saçlara sahip olacaksınız. Shea Yoğun Onarıcı Saç Maskesi yaz aylarında güneş ve denizden yıpranan saçlarınız için bakım rutininin vazgeçilmezi olacak.

Colour & Crayon Freestyle Kalem

Gözler, dudaklar ve yanaklar için geliştirilmiş bu çok işlevli makyaj kahramanı, çok göze çarpmayan nude tonlardan canlı kırmızılara kadar birbirinden farklı mat ve ışıltılı 10 renk tonuyla yaz makyajlarınızın favorisi olmaya aday. Colour & Crayon Freestyle Kalem’in içeriğinde bulunan shea yağı formülü sayesinde ilk uygulamada cildinizde ve dudaklarınızda pürüzsüz ve nemli hissiyata kavuşacaksınız.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ