Demokrat Zafer

BELEDİYE BASIN SORUMLUSU KEMAL CANDAR İZNİK BELEDİYESİNE VEDA ETTİ

İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kemal Candar EYT kapsamında emekli oldu. İznik Belediyesi bünyesinde 24 Yıl 6 ay değişik birimlerde hizmet eden Candar’a İznik Belediye Başkan Vekili Halil Arslan teşekkür Plaketini sundu.

Belediye Emeklisi Candar 28 yıl 2 ay ve 22 gün Türkiye Cumhuriyetine hizmet etti. İznik Belediyesine 19 Aralık 1998 yılında girerek 24 yıl 6 ay çalıştı. 18 ay Diyanet İşleri Başkanlığı İlçe Müftülüğü görevlisi olarak İznik Kırıntı ve Süleymaniye köylerinde Vekil İmam Hatiplik yaptı. Ardında İznik Marmarabirlikte kısa dönem çalıştıktan sonra İznik Belediyesi bünyesinde 7 yılını Hal Mescidinde Fahri İmam Hatiplik ve Hal Müdürlüğü bünyesinde tahsildar görevlerinde bulundu. 2006 Yılında İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz ile İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimini kurarak görev yapan ve 18 yıl bu görevde bulunan Kemal Candar ( Kemal hoca) İznik Belediyesine teşekkür plaketi ile veda etti.

İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminde İznik Belediyesi Yerel Haber Gazetesi Müdürü ve İznik Postası Müdürü görevlerinde bulunan Belediye çalışmalarını ve tüm Kamu Kurum ve Kuruluşların haberlerini ilçemize duyurarak bilgilendirdi. Aynı zamanda tüm Uluslar arası, Yurtiçinde ve bölgemizde İznik adına tanıtımlara katkıda bulundu. İznik Belediyesi Kardeş şehirlerarasındaki tanıtımlara destek oldu. İlçemize gelen yüzlerce Televizyon ekibi ile tanıtımlara rehberlik etti.

BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

EYT emeklisi Kemal Candar yaptığı açıklamada “Yüce Rabbimize şükürler olsun. Sağlık ve sıhhat içerisinde Rabbim bizlere bu günleri nasip etti. Öncelikle İlk göreve başladığım zamanda Belediye Başkanımız olan Sayın Mehmet Kaman Başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler Zeynel Abidin Turan, Kadri Eryılmaz, Osman Sargın ve Kağan Mehmet Usta ile görev yapma şerefine erdik. Hepsinin bizlerde ayrı bir hatırası oldu. İyi ve kötü günlerimiz oldu. Yüce Rabbimin inayeti ile hepsinin üstesinden geldik. Başkanlarımızın yanında çok değerli Meclis üyelerimizle güzel zamanlarımız oldu. Yine İznik Belediyemizin birbirinden değerli Müdürlerine, işçisinden memuruna kadar hep birlikte güzel günlerimiz geçti. Buradan hepsine teşekkürü bir borç biliyorum. Görev yaptığım süre içerisinde özellikle yerelde birlikte çalıştığım tüm basın camiasına teşekkür ediyorum. Bu arada Basın Yayın Halkla İlişkilerde hep beraber çalıştığım mesai arkadaşlarımız ile güzel çalışmalara imza attık. Kurduğumuz basın ağı ile Yerel, Bölgesel, Ulusal ve Uluslar arası tanıtımlara fayda sağladık. Gerek Belediye Bülteni çıkarmada, Televizyon tanıtımlarında, Gazete, Dergi ve sosyal medya ile hep bir adım önde ilerledik. Gelişim, Değişim, Bilişim ve İletişim alanlarına açık kalarak önemli işler başardık. İlçemizde bulunan yaklaşık 30 Zanaatkârlar ile “İznik Yaşayan Hazineleri” altında belgesel yaptık. Aynı şekilde Kanal 7 Televizyonu “Mutfağım Şahane” programı için yemek programı yaparak ilçemizin unutulmaya yüz tutmuş Kültürel Yemek Lezzetlerinin tanıtımına katkı sağladık. Uluslar arası İznik Festivali, İznik Çini Festivali, İznik Sempozyumu gibi birçok alanda hizmetlerde bulunduk. İznik tanıtımına katkı sağlamak için, Bursa, Ankara,  Antalya, İzmir ve İstanbul Fuarlarına çalışmalar yürüttük. Zamanın gelişimine göre bugün gençlerimiz sosyal medya ağlarına yaptığımız Reelslerle katkı sunmaktadır. İznik Belediyesi Basın Yayın ekibine başarılar diliyorum. Geçmişten geleceğe atacağım adımlarla yolumuzda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum. Yüce Rabbim bizlere sağlık ve sıhhat içerisinden bir ömür geçirmek nasip etsin. Buradan herkes saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah’a emanet olunuz. Bizler geleceğe bir iz bıraktık ise ne mutlu bize” dedi.

Bundan sonraki yaşamını 12 yıl önce aldığı ve yapım aşamasında olan İznikmedya.com adresinde yapacağı çalışmalar ile sürdüreceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ