Demokrat Zafer

GENÇ OSMANGAZİ; Yeniden Umut Olmak İçin Sahaya İndik!

Genç Parti Osmangazi İlçe Kongresi partililerin katılımıyla Çelebi Mehmet Caddesi Orkide Düğün Salonunda gerçekleşti. Serkan Maral’ın güven tazelediği kongrede Genç Partililerin coşkusu tavan yaptı. İl Başkanı Tuncer Mutlu, BBP Orhaneli İlçe Başkanı Kamil Salar, Genç Parti İlçe Başkanları, İl-İlçe Yönetimlerinin geldiği kongrede Divan Başkanlığını Genel Merkez Yöneticisi Ceyhun Ertürk, Katip Üyelikleri de Davut Ayvaz, Nuray Yılmaz, Kürşad Acar, Hasan Taş, Yüksel Çolpan yaptı.

İlçe Başkanı Serkan Maral; “Tarım cenneti ülkemizde tüm gıda ürünlerinin ithal olması canımızı yakan en büyük vicdan azabıdır. Gelecek nesillerinin düşünülmediği tarım politikalarında vatandaşını düşünmeyen 21 yıllık iktidarın 14 ve 28 mayıs seçimlerinde millete Milli Savunma Sanayide alınan ilerlemeyi seçim kampanyasına dönüştürmesi, TOGG ile meydan meydan dolaşan bakanları seçim tarihi unutmayacaktır, basiretsiz yönetim anlayışını bizler not olarak aldık. Genç Parti iktidarında sofraya konulan ekmek dert olmayacak!” dedi.

İl Başkanı Tuncer Mutlu; “6’lı Masa oluşurken ben masanın bileşenleri olan sayın Akşener ve Kılıçdaroğlu ile yüz yüze görüştüm ve 6’lı Masa’nın çıkmazlarını belirttim. İki lider daha sonra bize dönünce de sayın Akşener ve sayın Kılıçdaroğlu’nu Kurucu Genel Başkanımız sayın Cem Cengiz Uzan beyle de görüştürerek nasıl bir yol izlenmesi hususunda fikrimizi açıkça parti adına belirttik. Görüşmeler sağlıklı bir biçimde ilerlerken 6’lı Masa’nın iki siyasi lideri sayın Davutoğlu ve Babacan’ın bu görüşmelere üst segmentten yüksek dozdaki itirazları sonrası görüşmeler Genel Merkezimizin talimatıyla sonlandı. 6’lı Masa bizim dışımızdaki partilerden de görüş alışverişinde bulunduklarını biliyoruz. Şuan alınan seçim sonucunun habercisi 3-4 ay önce sonlandırılan ikili müzakereleredir. Eğer o görüşmeler sonlandırılmamış olsaydı bugünkü siyasi gelişmeler çok daha farklı olabilirdi.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ