Demokrat Zafer

Size #buyaztchibo eşlik edecek Tchibo ile doğayla iç içe

Tchibo, kalabalık şehirden uzaklaşıp doğada kendini keşfe ve huzur dolu zamanlara adamak isteyenler ile tatilin gelişini iple çeken minikler için hazırladığı yeni temalarıyla yaza “Merhaba” diyor.

Tchibo, bu yaz boyunca açık hava aktivitelerine uygun ekipman ve kıyafetlerden sıcak havaların gelişini beklemeye değer kahve çeşitlerine kadar müşterilerinin farklı ihtiyaç ile isteklerine göre alternatifler sunuyor. Tchibo, konforlu bir kamp deneyimi için gerekli tüm ekipmanları bulunduran “Kamp Zamanı” ve yazı heyecanla bekleyen miniklerin eğlencesine eşlik edecek ürünleri derlediği “Miniklerin Tatil Keyfi” temalarıyla küçükten büyüğe herkesin ihtiyacına hitap ediyor.

Pratik ekipmanlarla kamp daha keyifli

Dayanıklı ve su geçirmez kumaştan tasarlanmış düzenleyici çantalar, eşyalarınızı bavulunuzun içinde düzenli bir şekilde tutacak. Karabina kancası sayesinde istediğiniz yere asabileceğiniz kozmetik çantası, çıkarılabilen aynası ve banyo malzemelerine özel geniş yer kapasitesiyle kamp için ideal. UV ışınlarına ve hava koşullarına dayanıklı çamaşır ipi, taşıma sapı sayesinde kolayca taşınan katlanabilir su bidonu, kamp hayatınızı oldukça pratikleştirirken yerden tasarruf etmenizi de sağlayacak. Mutfak aletlerinden havlulara kadar kullanılabilen magnet kanca ve kamp malzemelerinizi bir arada tutmak ya da asmak için kullanabileceğiniz farklı boyutlardaki karabina kanca ise kamp hayatının vazgeçilmez ekipmanları. LED kamp lambası da aydınlatma fonksiyonunun yanında siz doğada yaşamın keyfini çıkarırken ambiyansa katkı sağlayacak.

Doğayla iç içeyken de şık, rahat ve hazırlıklı

Hava alan ve hareket özgürlüğü sunan tasarımıyla fonksiyonel tişört ve softshell fonksiyonel şort, açık hava aktivitelerinin olmazsa olmaz parçaları. Doğayı keşfederken güneşin zararlı etkilerinden korunmak için yürüyüş şapkasını da yanınızdan eksik etmeyin. Organik pamuktan sweat hırka ve DryActive Plus donanımı sayesinde nem transferi sağlayan ve çabuk kuruyan fonksiyonel ceket ise geceleri her zaman serin olan açık alanlarda sizi soğuktan koruyacak. Dağlık bölgelerde telefon çekmediğinden iletişim kurmak zorlaşsa da uzun erişme mesafesi ve çalışma süresiyle telsiz bu probleme çözüm olacak. Doğanın sunduğu eşsiz manzaranın yanında sıcak havalarda serinlemenin en ideal yolunun tadını çıkarmak adına göl kıyısında kamp yapanlar için UV dayanıklı spor mayo ve emici, çabuk kuruyan outdoor el havlusu hazır.

Miniklerin tatil keyfi başlasın

Oldukça hafif, çabuk kuruyan, hareket özgürlüğünü koruyan tasarıma sahip mayo ve plaj şortu, rengarenk model seçenekleri ve yazın enerjisini yansıtan baskılı dizaynlarıyla çocukların tatil heyecanını ikiye katlarken konforlarını da koruyacak. Çocuklar için özel tasarlanmış dürbün, küçükler doğayı doyasıya keşfedip gözlemlerken onlara destek olacak. Üzerindeki safari motifi ve iç içe geçirebilen farklı boyutlardaki renkli kaplarıyla beslenme kutusu, hayvan baskılı sızdırmaz matara ile ise çocuklar yiyecek ve içeceklerini kolaylıkla yanlarında taşırken tüm yıl iple çektikleri tatil keyfini kesintisiz yaşayabilecek.

Ürünlerin kodları ve fiyatları

660668            Seyahat İçin Düzenleyici Çantalar

663054            Kozmetik Çantası

658828            Kamp İçin Çamaşır İpi

658829            Katlanabilir Su Bidonu

660017            Magnet Kanca

659145            Karabina Kanca

663499            Led Kamp Lambası

662934            Fonksiyonel Tişört

663001            Softshell Fonksiyonel Şort

662985            Yürüyüş Şapkası

663033            Sweat Hırka

661839            Fonksiyonel Ceket

638436            Telsiz, 2 Adet

663936            Spor Mayo

638511            Outdoor El Havlusu

661497            Çocuk Mayo

661507            Çocuk Plaj Şortu

631946            Dürbün, Çocuklar için

662068            Beslenme Kutusu

662069            Matara

https://www.tchibo.com.tr/

Tchibo Hakkında: Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 13 ülkede 1000den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimoyu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan’da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949da Hamburgda kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya’nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ