Demokrat Zafer

VATANDAŞ KARA YOLLARINDAN ŞİKAYETÇİ

Bursa/İznik Karayolu satıh kaplama(Mıcır) çalışmaları nedeniyle yollara dökülen mıcırlar sürücüler zor anlar yaşatıyor. Yaz aylarında yapılan ve ucuz olduğu için tercih edilen satıh kaplama nedeniyle yola dökülen tonlarca mıcır sürücüleri tedirgin ederken, tepkilere neden oluyor. Sürücüler Hasan Zeybek ve Özcan Bektaş adlı Bursa İznik karayolu yolcu taşıması yapan araç sahipleri yaptıkları açıklamada, “Bursa-İznik karayolunda her yıl bu çalışma yapılıyor. Satıh kaplama tercih edilen bir yöntem değil, burası köy yolu değil, her gün yüzlerce aracın geçtiği önemli bir karayolu.

 Biz artık mıcır çalışması görmek istemiyoruz. Bu karayoluna acilen sıcak asfalt çalışması yapılmalı. Yetkililerimize ve siyasilere sesleniyoruz hiç bir şey insan canından, hayatından kıymetli değil. Burada ölümlü kazaların olması an meselesi. Lütfen sıcak asfalt için gerekli girişimler yapılsın.

 Biz Sürücüler, bir yandan direksiyon hâkimiyetini kaybetme tehlikesi yaşarken öte yandan diğer araçların geçerken sıçrattığı taşlardan korunmaya çalışıyoruz Karayolunda her yıl yapılan mıcır çalışmaları biz araç sahiplerini çok tedirgin ediyor,

 Araçlarımızda oynamayan bir cıvata bile kalmıyor lastiklerimizin yıpranmasından tutunda ne rot, ne balans ayarımız kalıyor zaten aylardır zararına yolcu taşımaktayız Mazota her gün yapılan zamlar birde yolumuzun bozukluğu nedeniyle araçlarımızı bakım yaptırmak zorunda kalıyoruz “dediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ