Demokrat Zafer

6’lı Masa’dan Hırsızlık Çetesine; “Düşün Milletimizin Yakasından!”

Son 1,5 ay içinde Altıparmak-Çarşamba hattında 7 kez yaşanan hırsızlık olayına 6’lı Masa’dan sert tepki! 23 bin bağımsız bölümün bulunduğu 7 mahalleden oluşan yaklaşık 85 bin vatandaşın yaşadığı, son günlerde Kentsel Dönüşüm’ün merkezi olacağı iddia edilen semtte yaşanan hırsızlık olaylarına Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Parti, Saadet Parti ve Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanları çok sert açıklamalar yaparak tepki gösterdi.

CHP İlçe Başkanı Metin Yılmaz; “136 mahallesi bulunan kentin kalbinde bulunan bölgede asayiş olaylarının ayyuka çıkmış olması kabul edilemez! Mahallelerimizde yaşanan tüm olayları yakın takibimize aldık. İlçe Başkanlığımıza ulaşan tüm olumsuzlukları gereken makamlarla anlık paylaşıyoruz.” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Erkan Zorba; “Seçimler nedeniyle oluşan güven boşluğundan yararlanarak özelikle esnafımızın işyerlerinin hırsızlıkla talan edilmesini kınıyorum. 85 bin insanın yaşadığı bölgede daha farklı sorunlarında olduğunu biliyoruz. İlgili makamlar uyumamalı ve müdahale ederek bölgeyi yaşam merkezi haline dönüştürmelidir.” dedi.

DEVA Parti İlçe Başkanı Yasin Gök; “İlçe Başkanlığımız olarak geliştirdiğimiz 7 kademeli eylem planlanmasında önceliğimiz Altıparmak Çarşamba Hattı. Bölgede yaşanan hırsızlık olayları can sıkıcı bir noktaya gelmiş olması üzücüdür. Polis ve istihbarat birimleri konuyu yakın zamanda çözecektir. Belediyelerimizin de bölgeyle ilgili özel bir çalışması olmalıdır.” dedi.

Gelecek Parti İlçe Başkanı Burhan Baburhan; “Son yaşanan hırsızlık olayları genel anlamda ekonominin de battığının bir göstergesidir. Ahlaki olarak çöküntünün tavan yaptığı bu durumu insani olarak kabul etmek mümkün değildir. Yetkili makamlar olaylara gözlerini kapatmamalı ve gereğini gerçekleştirmelidir.” dedi.

Saadet Parti İlçe Başkanı Kerem Bulut; “İlçemizin yoğun mekanında hırsızlıkla gündeme gelen eski yerleşim birimiyle ilgili sorunları yakından takip ediyoruz. İlçe Başkanlığımızın konuyla ilgili geçmiş yıllarda bazı açıklamaları ve çözüm yolları hakkında değerlendirmeleri olmuştu. Birimler sorunların çözümü için bizlere kulak vermeli.” dedi.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Ersin Aktaş; “Konunun hem ahlaki hem de hukuki bir durumu var. Geçmişte de Altıparmak Çarşamba uyarısını sert bir şekilde yaparak yetkili birimleri uyarmıştık. Sivrisinekleri ortadan kaldırmak istiyorsanız önce bataklıkları kurutmalısınız! Mahalle ile ilgili yapmış olduğumuz bir çalışma var. İlgili birimler asayiş olaylarını çözümlendirmeli!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ