Demokrat Zafer

Akşam Olunca Gökyüzü Bile Kararıp Dinleniyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her Cumartesi günü saat 09.00’da yayınlanan yeni hikâyeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Niloya ve arkadaşlarının sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde; gün boyu oyun oynayan çocukların yorgunluk sonrası daha az hareket gerektiren oyunların oynanması gerektiğine vurgu yapılıyor. Verdiği mesajlar ve neşeli şarkıları ile izleyenlere keyifli bir zaman dilimi sunmaya hazırlanan Niloya ve arkadaşları, 10 Haziran Cumartesi günü “Akşam Oldu” bölümü ile ekranlara gelecek.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı ‘Niloya’, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her Cumartesi saat 09.00’da yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikayeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryoları psikologlar ve pedagoglarla birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Çocukların, gün içindeki yoğun koşturmasından dolayı oluşan yorgunluğun olası kazalar oluşturabileceği, Niloya’nın yeni bölümünde miniklere eğlenceli bir şekilde aktarılıyor. Neşeli oyunları ve şarkıları ile miniklere keyifli bir zaman dilimi sunan çizgi kahraman, 10 Haziran Cumartesi günü ‘‘Akşam Oldu’’ bölümü ile sevenleri ile buluşacak.

Niloya ve Arkadaşları Oyun Oynamaktan Hiç Yorulur Mu?

Oyun oynamayı çok seven Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile tüm gün hiç durmadan koşturmuş, yeni maceralara atılmışlardır. Ama yorulmuşlar mıdır? Hayır! Annesi, hava karardığı için Niloya ve arkadaşlarına biraz daha sakin oyun oynamalarını, dinlenmelerini söyler. Ama çizgi kahramanlar bu durumdan o kadar mutludurlar ki, yorgunluklarını bile hissetmiyorlardır. Anne; akşam olunca tüm çocukların biraz yorulabileceğini, bunun normal olduğunu ve bu sebeple biraz yavaşlamak gerektiğini söylese de çocukları ikna edemez! Bahçede başlayan oyun evde devam eder. Çocuklar koltuktan koltuğa atlarken, Niloya’nın ayağı koltuğa yetişmez ve düşer. Dirseğini yere çarpar. Çok önemli bir şey değildir ama canı bir hayli acımıştır. Annesi bir yara bandı yapıştırır. Niloya şimdi kendini daha iyi hissetmektedir. Kardeşinin oyununa katılmak için içeri giren Murat, Mete ve Niloya’nın sakince boya yaptığını görünce şaşırır. Niloya; “abi akşam olunca gökyüzü bile kararıp dinleniyor, çiçekler bile kapanıp dinleniyor, bizim de dinlenmemiz gerekiyor” der. Murat öylece kalır ve sonrasında o da bu boyama etkinliğine katılır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ