Demokrat Zafer

BURSA’DA YENİ MODA “ÇINAR PARK”..!!

Sektörde uzun yıllardır edinmiş olduğu tecrübeleri Çınar Park Düğün Salonu Genel Müdürü olarak sahaya yansıtan Genç yönetici, hanımefendi Sayın Yüksel Yıldız ile Çınar Park Düğün Salonu’nun hizmet anlayışı,işleyişi ,çalışmaları ve daha birçok konu özelinde merak edilenlere cevap bulduğumuz detaylı bir röportaj gerçekleştirdik.

**** Öncelikle Yüksel Hanım bizleri, ekibimizi Teleferik-Teferrüç Mahallemizde bulunan hemen dağın eteklerinde ,bu anlamda müthiş bir doğa bütünlüğünün içerisinde yer alan Çınar Park Düğün Salonu’nuzda konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.

—-Bizlere Çınar Park’a böylesine güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum.

****Merak edilen birçok soru var Yüksel Hanım.İsterseniz hemen sorularımıza geçelim. Tabii en çok merak edilen husus düğün paketleri.Düğün paketlerinizle ilgili bizlere neler söylerseniz?

—-Öncelikle şunu söylemek isterim ki;Cemiyeti, düğünü olan tüm ailelere ev sahipliği yapmak istediğimizi belirtmek isterim. Bu anlamda düğün paketimiz mevcut, nişan paketimiz var ,sünnet ve kına paketlerimizle de değerli Bursalıların,Bursa’da yaşayanların hizmetinde olduğumuzu söylemek isterim.

**** Peki bu anlamda kendimiz için özel bir paket oluşturma şansımızda var mı acaba Yüksel Hanım?

BİZLER İÇİN MİSAFİR MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ..!!

—Bizler için müşteri memnuniyeti çok önemli,onların burada hem kendilerinin hem de gelen konuklarının rahat etmesi bizler için çok çok önemli.Elbette bu minvalde paketlerimizde kişilerin isteğine göre değişiklikler yapabilmekteyiz.

**** Diğer bir merak edilen husus düğün günü Mekanı sadece size mi ayırıyoruz?
—- Düğün günü sadece kişiye özel çalışıyoruz.

*** Yüksel hanım sizin gibi hem kapalı mekan anlamında hem de açık mekan anlamında hizmet veren salonlarımızda,en çok merak edilen soruların başında düğün günü havanın kötüleşmesi kötü hava şartlarına paralel olarak kapalı alana geçiş yapılabiliyorlar mı acaba.

HAVA DURUMUNA GÖRE GEÇİŞ YAPILABİLİR..!!

—- Hem açık alanda hem de kapalı alanda hizmet veriyor olabilmenin bu anlamda avantajını yaşadığımızı söyleyebiliyorum. Elbette düğün günü hava şartlarına uygun olarak kapalı alana geçiş yapabiliyoruz. Bu da tabii düğün sahiplerinin avantajına bir konu ve bu durumda tabii onların ziyadesi ile hoşlarına gitmekte.

*** Beklenmeyen davetliler için davetli sayısını kaça kadar fazlalaştırabiliyorsunuz ,servis verebiliyorsunuz.

— Beklenmeyen Misafirler için kesinlikle herhangi bir kişi sayısı önemli değil. Sınırsız bir şekilde servisimiz devam etmektedir.

**** Düğün salonlarında davetlileri karşılamak ve yönlendirmek de çok önemli bir husus. Çınar Park’ta davetlileri karşılama ve yönlendirme durumunu siz mi yönetiyorsunuz yoksa düğün sahipleri mi.?

KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ..!!
— En başta da söylediğim gibi bu mutlu günlerinde düğün sahibi ailelerin her zaman işlerini kolaylaştırmak bizler için en öncelikli durum. Bu anlamda bu hizmet paketlerimizde mevcuttur. Düğün sahipleri kendileri karşılamak isterse biz kolonya ve lokum ikramımızı veriyoruz.

**** Düğünde çekilen düğün fotoğrafları ve video hizmetleri son gelişen teknoloji ile birlikte çok önemli. Çünkü bu düğün fotoğrafları ve video çekimleri aynı zamanda ailelerin bu düğünün görsellerinin gelecek nesillere aktarılması anlamında çok önemli.Düğün fotoğrafçısı ve video hizmetleri anlamında düğün sahipleri dilediği firmayla çalışabiliyorlar mı yoksa sizin anlaşmalı olduğunuz firmayla çalışmak zorundalar mı Yüksel Hanım?.

— Salonumuzda paketlerin içinde fotoğraf ve video mevcuttur. Ama en başta da söylediğim gibi bizler burada her zaman kolaylaştırıcı birer unsur olarak talep edilmesi durumunda düğün sahibi kendi de getirebilir ,herhangi bir sıkıntı yok.

EKONOMİK ANLAMDA DA ONLARIN YANINDAYIZ..!!

****Son ekonomik sıkıntılarla birlikte elbette ödeme anlamında birçok düğün sahibi bunun nasıl ilerlediğini merak etmekte. Bu anlamda siz ödeme planı olarak ne kadar kapora alıyorsunuz.

— Kişinin, ailelerin durumuna göre belirli bir miktar kapora alıyoruz.Biz elimizden geldiğince ödemelerde düğün sahiplerine kolaylık sağlıyor olduğumuzu söyleyebilirim

**** Şimdi de geldik Yüksel hanım en kritik sorulardan birine. Bursa’da yüzlerce Düğün salonu var. Bu anlamda neden düğün sahipleri Çınar Park’ı tercih etmeliler. Sizce bunun cevabı ne olmalı.

MİSAFİRLERİMİZ MUTLU İSE BİZDE MUTLUYUZ..!!

—- Bizler şevkle, heyecanla tüm misafirleri kendi misafirimiz olarak görüyoruz.Çünkü cemiyetlerin geri dönüşü, özürü maalesef olmuyor. Onun için itina ile çalışıyoruz, hazırlığımızı yapıyoruz, misafirlerimizin gelmesini bekliyoruz. Bizi mutlu eden tek şey misafirleri mutlu etmek. Misafirlerimiz mutlu ise biz de mutluyuz. Ve elimizden geldiğince misafirlerimizi mutlu edebilmek için tüm çabamızı ,tüm enerjimizi bütün personelimizle ortaya koyuyoruz. Çünkü Mekanımızdan memnun ayrılan bir aile ilerleyen süreçte diğer yakın çevresine de bizi önerecek ve böylelikle bu kartopu gibi büyüyecektir.

**** Şimdi de geldik. Düğün paketlerinizdeki fiyatlara.

20 BİN TL’DEN BAŞLIYOR,HER BÜTÇEYE UYGUN FİYATLAR..!!

— Öncelikle şunu belirtmek isterim ki piyasa koşulları ile karşılaştırıldığında fiyatlarımızın çok ekonomik olduğunu söyleyebilirim. Her şey dahil paket fiyatlarımız 20.000 TL’den başlamaktadır.

****Yüksel hanım bizim sormak istediğimiz merak ettiğimiz sorular bu kadar.Son olarak siz neler eklemek istersiniz?

—- Düğün paketlerimiz ile ailelerimize hizmet ettiğimiz gibi, Yemek cemiyetlerine özel toplantılara ,sivil toplum kuruluşu seminerlerine, etkinliklerine de ev sahibi yapabildiğimizi hem kapalı mekanımızda hem de açık alanımız da hizmet verdiğimizi belirtmek istiyorum. Son olarak buradan tüm Bursalılara , Bursa’da yaşayan insanlarımıza sevgilerimizi selamlarımızı göndermek istiyorum, elimizden geldiğince, yeni açılmış olan bu mekanı ve olanaklarını insanlarımızla paylaşmak istiyoruz.Herkesi tüm aileleri bekliyoruz.Diyerek konuşmasını tamamladı.

TAM BİR DOĞA HARİKASININ İÇİNDE 10 NUMARA BİR MEKAN..!!

Düğün salonunun hem açık hem de kapalı anlamda hizmet vermesi gerçekten büyük avantaj.Hava durumuna göre geçişte yapılması artı bir avantaj.Teferrüç Mahallesi’nde hemen dağın eteklerinde Çamlık bölgesinde olması ulaşım olarak güzel bir konumda olması neticesinde yaz aylarında serin bir atmosferin hakim olduğunu ayrıca belirtmek istiyorum. Kış aylarında karın az yağdığı son dönemlerde dağın eteklerinde bulunmasının avantajıyla karın cömertçe yağdığı bir bölgede olması, etrafın yoğun çam ağaçlarıya bezenmiş olması ve hemen yanındaki 500 yaşına yakın tarihi çınar ağacından adını alıyor olması bile gerçekten günümüz Bursa’sında mutlaka gidilip görülmesi anlamında dahi çok eşsiz bir mekan. Bu anlamda ben tüm Bursa’da düğün hazırlığındaki herkesi gönül rahatlığıyla Çınar Park Düğün Salonu’nu önermek istiyorum.Değerli hanımefendi, salonun genel müdürün hanımefendiye Yüksel Yıldız Hanım’a da bizlere göstermiş olduğu konukseverlik ten dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum .

İletişim Bilgileri:
Teferrüç Mahallesi,
Çamlık Parkı İçi
9.Gümüş Sokak , No:10
Telefon: 0532 113 49 06

16360 Yıldırım/Bursa

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Arzu Şahin dedi ki:

    Tek kelimeyle muazzam bir yer

BİR YORUM YAZ