Demokrat Zafer

Bilgili; Başlasın Türk ve Türkiye Yüzyılı..

MHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü İhsan Bilgili yayınladığı yazılı mesajında;

“Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan 2.tur oylamasında % 52.16 oyla seçimi Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kazandı. Rakibi Millet İttifakı’nın adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ise % 47.84 oy aldı.

Bugün istikrar kazanmıştır. Güven kazanmıştır. Geleceğin büyük Türkiye’si kazanmıştır. Türk Dünyası, Turan kazanmıştır. Gözünü ve kalbini Ankara’ya çeviren ve küresel emperyalizmin azgın dişleri arasında sömürülen İslam Dünyası, mazlum ve mağdur milletler kazanmıştır.

Bugün 85 milyon vatandaşımızın tamamı kazanmıştır. Bugün Doğu Türkistan, Kerkük – Suriye Türkmenleri, Kafkaslar, Balkanlar, Mescidi Aksa, petrol fışkıran Gabar Dağı, mavi vatan, yavru vatan, Büyük Türkistan ve bütün Türk ve İslam Dünyası kazanmıştır. Türk beklenen değil artık, Türk gelendir. 21 Asır Türk asrı olacak diye hayal kuran ülkücülerin hayalleri Turanla birlikte gerçekleşecektir.

Başlasın Türk ve Türkiye Yüzyılı..

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tam bir devlet aklıyla çizdiği beş bin yıllık Türk Devletinin geleneği üzerinde ve istikametinde Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde Cenab-ı Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Aleme nizam vermenin vaktidir. Allah gayretimizi artırsın, koruyup, kollasın. Yüzümüzü ak, gönlümüzü pak eylesin. Ordumuzu güçlü, yurdumuzu mamur eylesin.

13 Cumhurbaşkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun. Tebrik ederim, başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ