Demokrat Zafer

BERTEKS TEKSTİL, MEKANLARA SANATSAL DOKUNUŞ KATTIĞI İNOVATİF KUMAŞLARI İLE HOMETEX 2023’TE YERİNİ ALDI

BERTEKS, İNOVATİF VE ESTETİK KUMAŞLARIYLA DEKORASYON ANLAYIŞINI YENİDEN ŞEKİLLENDİRİYOR

Ev tekstili sektörünün önde gelen temsilcileri, 16-20 Mayıs’ta Hometex 2023 İstanbul’da buluştu. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen bu büyük buluşmada Berteks Tekstil A.Ş, dekorasyon anlayışını yeniden şekillendiren, ses ve ısı yalıtımı sağlayan perdelerini, leke tutmayan duvar kağıtlarını ve ışık yönetimi sağlayan blackout kumaşlarını katılımcılarla buluşturdu.

Günümüzde dekorasyon artık sadece görsellikle sınırlı değil. Hızla gelişen teknoloji, ev ve ofis dekorasyonunda estetik kadar ihtiyaçlara yönelik çözümleri de olmaza olmaz kılıyor. Dışarıdan gelen sesi azaltan perdeler, leke tutmayan duvar kağıtları, ışık yönetimi sağlayan blackout kumaşlar, dekorasyon anlayışını yeniden şekillendiriyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen inovatif kumaşlarını tasarımla birleştiren ve üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden Berteks Tekstil, teknik tekstildeki üretim gücünü estetik tasarımlarla buluşturarak evlere sanatsal bir dokunuş katıyor.

Berteks, ses ve ısı yalıtımı sağlayan, leke tutmayan kumaşları ile ihtiyaçlara yönelik çözümler sunuyor

16-20 Mayıs’ta gerçekleşen Hometex 2023’te yerini alan Berteks, tül perde ve döşemelik kumaşlarının yanı sıra devrim niteliğindeki yenilikçi ürünleri olan tekstil tabanlı duvar kağıtlarını, akustik perdelerini ve blackout kumaşlarını da sergiledi.

Yeni nesil duvar kağıdı: Wall
Berteks’in geri dönüştürülmüş ipliklerden ürettiği yeni nesil duvar kağıtları, leke tutmama ve  kolay temizlenebilirlik gibi kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri, mekanlara sanatsal bir dokunuş katan özgün tasarımlarla birleştiriyor. Doku, tasarım ve kullanım kolaylığını bir araya getiren tekstil tabanlı duvar kağıtları, ses ve ısı yalıtımı sağlamasıyla da öne çıkıyor. Yüzeylerinin leke tutmaması ve silinebilirliği ile kullanım kolaylığı da sağlayan yeni nesil duvar kağıtları, estetik görünümüyle dekorasyona şıklık katıyor.

Akustik perdeler ile gürültü dışarıda kalıyor

Berteks, tül perde, akustik fon, stor akustik, screen akustik gibi birçok ürün barındıran geniş akustik perde yelpazesini Hometex 2023’te katılımcılar ile buluşturdu. Akustik perdeler ile iç ortamlardaki ses kalabalığını azaltarak ve dışarıdaki gürültüyü uzaklaşarak ses yalıtımı alanında çığır açmayı başaran Berteks, inovasyon tutkusuyla çok ince tüllerde bile akustik kazanımlar ortaya çıkarmayı başarıyor.

Çevre dostu bir seri: Green Blackout
Berteks’in kaplama kumaşlarının yerine çevre dostu, sürdürülebilir bir alternatif olarak, kaplama kimyasallarının uzaklaştırılması ve blackout özelliklerinin eklenmesiyle ürettiği Green Blackout kumaşlar Hometex 2023’ün ilgi çekici sürprizlerinden biri oldu. Fon perde ve blackout özelliğini buluşturan Drape Blackout da Berteks’in fuarda katılımcıların beğenisine sunduğu ürünler arasında yerini aldı.

Alev almayan döşemelik kumaşlar

Geri dönüştürülmüş ipliklerden üretilmiş, alev almaz kumaş özellikleriyle öne çıkan ve beğeni kazanan Berteks döşemelik kumaşlar, Hometex 2023’te katılımcılara teknik tekstil alanında göz ardı edilmemesi gereken bir alternatif sundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ