Demokrat Zafer

Gönüllüler; Ankara Çamlıdere ilçesinde 50 kadına bakım ve hizmet verdi

Medika Estetika Akademi Çamlıdere ilçesinde bulunan yaşlı ve çocuklu kadınlara gönüllü bakım yaptı. Milli eğitim bakanlığı onaylı 16 branşta Ankara meşrutiyet caddesinde eğitim veren aynı zamanda Merkezi yeterlilik eğitimi ile güzellik ve esyetisyen uzmanı yetiştiren Medika Estetika Akademi sosyal sorumluluk ve yardımlaşma proje kapsamında gönüllü olarak Ankara Çamlıdere ilçesinde 50 kadına bakım ve hizmet verdi.

HABER OSMAN ÇETİN


Çamlıdere ilçe milli eğitim ve kaymakamlık işbirliği ile gerçekleştirilen projede 50 yaşlı, Kadın ve kız çocuklarına manikür, pedikür, saç kesimi, saç bakımı, kaş tasarımı, ağda, cilt bakımı ve masaj yaptı.


Akademi kurucusu Bedia Barak yaptığı açıklamada ‘Bu bir sorumluluk ve yardımlaşma projesidir. Akademi olarak bu tür projelerimize aralıksız devam edeceğiz. Bu projemizi gerceklestirmemizde bize destek olan Çamlıdere kaymakamlığı, Çamlıdere ilçe milli eğitim kurumuna, Çamlıdere halk merkezine, araç tahsisi ve yardımlarından dolayı sayın Nursel Öcal’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ