Demokrat Zafer

Kendir Yaylasında “İsrail” Kaosu! “Milli Serveti Heba Ettiniz!'”

Bursaspor Kulübü‘nün Bursa‘nın Uludağ eteklerindeki Keles ilçesinde yer alan bin 200 rakımda ve 262,794,87 metre kare alanı olan Kendir Yaylası projesine önceki yönetimler 34 bin 644 lira 83 kuruş ödeme yapmadığı için kulübün adeta avuçlarının içinden kayıp Milli Emlak‘a geçmişti. Şimdi ise yayla ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

İYİ Partili İsmail Yeni yaylanın İsrailli bir firmaya 49 yıllığına kiralanmadığını adeta peşkeş çekildiğini iddia ederek; “Bize göre bu eşsiz yöreyi yurt edinmek üzere mekan tutmuş olan çelik ruhlu Atalarımızdan miras kalan doğa harikası Kendir Yaylamızın İsrail ortaklı bir firmaya 49 yıllığına kiralanmış olduğunun bilgisini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Kendi uhdesinde olan herşeyi satarak har vurup harman savurma alışkanlığını edinenlerin gidici oldukları bir dönemde hep siyonist düşünceyle savaştıklarını; fırsat buldukları her ortamda da sadece kendilerinin yerli ve milli oldukları iddiasında bulunanların tam aksine gizliden gizliye düşmandan mal kaçırırcasına İsrailli bir ortak firmaya 49 yıllığına kiraya verilmiş olması başta Atalarımızın manevi şahsiyetleri olmak üzere yöre insanımızın bağrına adeta bir hançer gibi saplamışlardır.
Bulunulan yerdeki insanların tarihleri ve kültürleri hiçe sayılıp para gelsinde nereden ve kimden gelirse gelsin diye düşünenler şunu bilsinler ki şayet bu kiralama işi gerçekse yöre insanımızın hassasiyetlerine vurduğunuz bu darbenin bedelini gene bu yörenin Necip insanları günü geldiğinde sizden hesabını soracaktır.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ