Demokrat Zafer

ATATÜRK HAKLIYDI KARANLIĞI AYDINLIĞA GENÇLER ÇIKARACAK.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday son mitingi kaleme alarak;

Dünya liderimiz, yol gösterenimiz, laik cumhuriyetimizi kuran kadınlara, gençlere ve çocuklara çağdaş bir gelecek sunan Atamız haklı çıktı…
Atatürk’ün bu önemli sözlerini bugün gençlerimiz yerine getirecekler:
“Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.”
21 yıllık ülkemizde yaşanan kâbusu, soygun düzenini, tarikat ve gerici cemaatlerin sapkınlıklarını, otokrasiyi, siyasal İslam’ın çağ dışılığını ve dayatılan faşizmi bu seçimlerde gençler bitiriyor.
Bana göre tarihi ve çok zor seçimde ne altılı masa, ne beş benzemezler in mükemmel (!) uyumu ne gece gündüz dön babam dön dolaşıp broşür dağıtanlar, gece yarılarına kadar köy köy dolaşıp dert dinlemeler bu seçimlerde baş aktör ve değişimin öncüsü değiller.
Bu tarihi seçime, değişime, dönüşüme ve tüm devlet olanaklarını kullanarak yandaş basından yalan ve iftiralarla algı yaparak; bitmiş tükenmiş hazineden halklara akıl almaz seçim rüşvetlerine karşın gençler “DUR” diyecek.
Tabiki gençleri bu kadar kararlı kılan kendilerinin ve ailelerinin uğradıkları inanılmaz haksızlıklar ve ellerinden alınan ve çaresiz bırakılmaları sebep oldu.
Geleceğe sahip çıkma arzuları ile ana babalarının ve de emekli olup sürünme konumunda bırakılmış aile büyüklerinin çaresizliği ve çektikleri acılar gençlerimizi haklı olarak çok etkiledi.
Gençleri yine en temel hakları olan okurken barındıkları yurtlarından bir gecede kapıya konmaları, mezun olanların iş bulamadığı ortamda Bilal Erdoğan ve tayfasının ülkenin tüm kaynaklarına sahip olmaları, inanılmaz servet elde etmeleri ve gençlerimizin gelecek umudunu kaybetmeleri sebep oldu.
En önemlisi, bu değişime karar verecek olanlar, eğer Tek Adam saray rejimine biat eden ve beyni yıkanmış gençler değillerse hiçbir koşulda kirli pazarlıkların içinde olmaz ve bu ucube sisteme onay vermezler.
Ben tüm miting açılış veya toplantılardaki millet ittifakının, emek ve özgürlük ittifakının, yâda çekilmesi yeni tartışmalara sebep olan “Muharrem İnce” diyen gençleri çok dikkatli izledim.
Gençlerin yüz ifadelerini, kararlı tavırlarını gördüğüm için rahatladım.
Onlar kim ne derse desin Mustafa Kemalin evlatları olarak bu faşist soygun düzenine destek olmazlar.
Onlar bu ülkenin kaderini değiştirecek karanlığa ışık olacak ve geleceğe güvenle ve hak ettiklerini alarak gerici, bağnaz, ilkel Taliban kafalı, IŞİD artığı elleri kanlı birlikteliklere ve suç işlemiş, yolsuzluk yapmış ve ülkeyi iflas ettirmiş bu düzene “YETER” diyecekler.
Gençlere çok güveniyor ama aynı oranda korkuyorum.
Millet ittifakı’nın tüm mitingleri ve liderlerin çıktıkları programları izliyorum.
Hiç birinde bir öz eleştiri yok.
Herkes kahraman.
Herkes mükemmel ve herkes inanılmaz özgürlüklerden ve haktan hukuktan yana konuşuyor!!!!
Yani hepsi meydanlara seslenirken, esip savururken mangalda kül bırakmıyor.
İşte bu durum beni korkutuyor ve endişe ettiriyor.
Tamam Tek Adam ülkenin felaketi oldu ama tek başına yapmadı!!!!!
Bu gün millet ittifakında olmayan oylarından ve taban desteklerinden çok itibar bulan ve hak etmedikleri kadar listelerde yer bulanların kazandıktan sonra ne yapacaklarından ben şahsen emin olamıyor ve çok ürküyorum.
Çünkü bu kadar mükemmel olsalardı yıllarca Tek Adama ve bu ucube sisteme destek olmazlardı.
Kafa karıştırmak ve moral bozmak için yazmıyorum.
Ancak gerçekleri görmek zorundayız.
Her şeyden önce inanan güvenen ve unut besleyen gençleri hayal kırıklığına uğratmamak zorundayız.
Birde bu gençleri en zor koşularda besleyip büyüten annelerin, yiğit kadınların ve bu seçimde yine baş aktör olacak kadınların özellikle anneler gününde yüzlerini güldürmek zorundayız.
Bu faşist düzeni değiştirecek gençleri kucaklıyorum.
Bu soygun düzenine tavır koyacak tüm emekçileri destekliyorum.
Aldıkları harçlık düzeyindeki paralarla sürünen tüm onurlu ve gururlu emeklileri ve yaşları kemale ermiş dostlara saygılar sunuyorum.
Boş tencereyi kaynatıp yemeyip yedirmeye çalışan tüm anneler ve kadınlara binlerse “Selam ve Saygı” diyorum.
Geleceğe el koyacak, yön verecek ve aydınlık yarınlara çare olacak tüm gençlere, “Cansınız, evlatsınız, gururumuz, onurumuz ve devrimlerin temel taşınız” diyerek şafak sayıyoruz.
Tek Adam, yancısı fırdöndü, saldırgan ve nefretin tek kelimelik tarifi gereksizler, baba mirasını bir vekillik uğruna feda edenler, Kıbrıs fatihi ve namus misali, Ecevit’in, kemiklerini sızlatanlar, eli kanlı ve ülke düşmanı hüdaparlılarla koltuk korumaya çalışan Cumhur (!) ittifakı artık suyunuz ısındı.
Buraya kadar….
Karanlıklar aydınlığa çıkacak ve halklar sonunda barış eşitlik ve hak ettikleri saygınlık ve varlıkta yaşayacaklar” diyorum.
Umuyorum ve istiyorum.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ