Demokrat Zafer

Landmann Outdoor Grill ile hem lezzetini hem besin değerini koruyan yemekler

Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, Landmann 12969 Triton Maxx 4.1 Gazlı Outdoor Grill ile ızgara yapmanın en keyifli ve sağlıklı halini bahçe, balkon ve teraslara getiriyor. Profesyonel aşçılardan kendi mutfaklarının şeflerine kadar tüm yemek tutkunlarının kalbini kazanan bu ürün, mutfak reçetelerinin lezzetine lezzet, keyfine keyif katmak için gerekli tüm koşulları sağlıyor. Modüler bir dökme demir ızgarası bulunan Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill, kullanım konforu sağlamak için çok sayıda aksesuara ve ek özelliğe de ev sahipliği yaparken kömürsüz olmasıyla da dışarıda sağlıklı lezzetler yaratmanın ipuçlarını sunuyor.

Enplus güvencesiyle sunulan Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill, yaz aylarında yapılacak en keyifli açık hava buluşmalarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Gazla çalışan ve kömürün çıkardığı zararlı dumana sebep olmayan uzun ömürlü bu ürün, mangal ve barbekü keyfini ikiye katlayacak ayrıcalıklarıyla da yemek tutkunlarından tam not alıyor. Gerek et ve sebzelerin tam kıvamında ve sağlıklı pişmesini sağlayan profesyonel özellikleri gerek aynı anda farklı ürünleri pişirmeyi sağlayacak Multi-Cook seçeneğiyle Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill, bu yaz da herkesi aynı masada buluşturmaya geliyor.

Kömür dumanının zararlarından arındırılmış profesyonel bir çözüm

Gıdaları besin değerini koruyarak pişirmeyi tercih edenlerin kalbini kazanan Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill, sağlıklı ızgara yemekler hazırlamak için ideal bir alan yaratıyor. Gaz ile çalıştığı için kömür dumanının yaydığı zararlı dumanla gerek çevreye gerek de kullanıcılara zarar vermeyen bu ürün hem besin değerini hem de lezzetini koruyan eşsiz reçeteler oluşturmayı sağlıyor. Yemeklerde sınır tanımayan ve kendine özgü tatlara imza atanlar Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill ile tariflerini çok daha sağlıklı seçeneklerle pişirip tüketebiliyor.

Enplus, kömür dumanının zararlarından arındırılmış profesyonel açık hava ızgarası ile sağlıklı beslenmeyi tercih edenlerden tam not alacak

Kullanım konforu sunan dahili parçalar ve ek özellikleriyle dikkat çekiyor

Modüler dökme demir ızgara ile donatılmış Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill, barbekü yaparken gerçek bir çeşitlilik sunuyor. Kullanım amacına uygun olarak orta kısmı çıkarılabilen ızgarada wok, pizza taşı veya ızgara plakası gibi aksesuarlar eklenerek birbirinden özel lezzetler hazırlanabiliyor. Kullanım konforunu artırmak için her brülörde bir kapak ve LED arka aydınlatmalı bağımsız, özel bir düğme bulunan Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill, yanlarda yer alan aksesuar veya hazır yemek koyabileceğiniz iki pratik raf ile de bu konforu benzersiz kılıyor. Eşsiz sıcaklık emisyonu PTS sistemi sayesinde, tüm et ve sebzeler tam kıvamında pişerken kullanıcılar, sıcaklığı ve pişirme süresini kendi zevkine göre ayarlayabiliyor. Multi-Cook sisteminde değiştirilebilir ısıtma için emaye ızgarası olan bu ürün, biftek pişirmek ve ızgara yapmak içinse 800 C’ye (3,5 kW) kadar sıcaklık seviyesine ulaşan yan kızılötesi brülörler sunuyor. Çıkarılabilir damlama tepsisi ve yağın biriktiği bir kabı bulunan Triton Gazlı Izgara’nın tüm bu parçaları bulaşık makinesinde de kolayca yıkanabiliyor.

Paslanmaz çelikten yapılmış gazlı ızgara dayanıklılığıyla zamansız bir ürün

Kömür değil gazla çalışması ve pratik kapağı sayesinde soğuk ve yağmurlu günlerde dahi kullanıma uygun olan Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill, yaz ayları başta olmak üzere her mevsim göreve hazır bekliyor. Dayanıklı malzemelerden elde edilen güçlü gövdesi hem yemeğin lezzetine lezzet katarken hem de dış hava koşullarına karşı kendini uzun yıllar koruyabiliyor. Yüksek kaliteli ızgaralara ek olarak ürünün tabanında cihazın serbestçe hareket etmesini sağlayan 4 adet döner tekerlek bulunuyor. Böylece açık hava mekanlarında kolaylıkla hareket edilerek farklı alanlarda konumlandırılabiliyor. Çift kapaklı, fırçalanmış paslanmaz çelik kulplu kapalı alt dolabı ise 11 kg’lık gaz tüpü için ideal bir depolama alanı oluşturuyor.

Yepyeni modellerle yemeklerde sınır tanımayanların tercihi

Yeni modellere de ev sahipliği yapan Landmann Triton Gazlı Outdoor Grill; elektrikli, dahili pizza fırınlı ve Airfryer’lı çeşitleriyle de kullanıcılara özgürlük sunuyor. Elektrikli Barbekü Elektrogrill, kullanım kolaylığı ve doğa dostu olmasıyla dikkat çekerken dahili pizza pişirme bölmesi bulunan Caliano 6.1 ise her pizza tutkunu için vazgeçilmezler arasına giriyor. Son zamanların en popüler pişirme yöntemi olan Airfyer özelliği ise Fryton Cook 4.1’i yıldızlaştırıyor, dahili airfryer pişirme bölmesi sayesinde hiç yağ olmadan ya da çok az yağ ile harika lezzetler ortaya koyuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ