Demokrat Zafer

Alfaltlı; Batı Trakya Türklüğünün ,Balkanlar’ın ve tüm mazlumların davası bizim de davamızdır!

Alfatlı’dan Batı Trakya Türkleri Derneğine ziyaret Önümüzdeki 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimlere hazırlanan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. Bölge 1 Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları, düşünce ve strateji kulüplerinin, akademik odaların toplantılarına katılan Alfatlı, Bursa’nın önemli sivil toplum kuruluşları Hasan Kara’nın başkanı olduğu Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesini ziyaret etti.

Ziyarete BBP Milletvekili adayları Hasan Uslu, Selahattin Çelt, Kadir Taş, Nail Artuç, Harun Çiçek, Mehmet Can İl Başkan Yardımcıları İbrahim Arı ve Ömer Faruk Alfatlı ve partilliler de katıldı.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi ziyaretinde Başkan Hasan Kara ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Alfatlı dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından yapmış olduğu konuşmada şu konulara değindi.

“ Öncelikle bizleri ağırlayan bizlere zaman ayıran Başkanımız Hasan Kara ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bizler için Batı Trakya Türkleri’nin ayrı bir önemi vardır. Batı Trakya sınırlarında kurulan Batı Trakya Cumhuriyeti ardından orada yaşayan Türklerin Lozan’da elde ettiği hakların mücadelesi konusunda Batı Trakya Türkleri’nin sivil toplum kuruluşu olan sizlerin haklı mücadelesi bizim de mücadelemizdir.

Yine rahmet ve minnetle andığımız bir suikasta  sonucu şehit olan  Batı Trakya Türkleri’nin lideri merhum Sadık Ahmet ile BBP’nin merhum şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu çok iyi dosttu. Bugün o coğrafyadan gelen ülkemize, kentimize yetişen birçok değerli insanımız bulunmaktadır. Bunların her birinin kentimize, ülkemize  önemli katkılar vardır. Batı Trakya Türkleri çalışkandır, vatanperverdir, vatan sevgisi ile doğar, büyürler. Bizler de her sene Şehit Liderimizde sağlığında ,şimdi de Büyük Birlik Partisi olarak Batı Trakya Türkleri’nin lideri Sadık Ahmet’in anma törenlerine yoğun bir şekilde katılım sağlıyoruz. Bugün burada sizlerle beraber olmaktan ayrıca mutluyuz. Batı Trakya Türklüğünün ,Balkanlar’ın ve tüm mazlumların davası bizim de davamızdır .Malum bu hafta sonu seçim var. Bu seçimlerde Büyük Birlik Partisi olarak oylarınıza ve haklarınızı savunmaya talibiz. Bu seçimlerin ülkemize, Türk dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Başkan Kara’da  Alfatlı’ya Batı Trakya  haritası hediye etti  ve ziyaretten çok memnun olduğunu Alfatlı ve arkadaşlarının milli konulardaki duyarlılıklarını bildiğini ifade ederek seçimlerde başarı diledi.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ