Demokrat Zafer

Çiçeksepeti, Bonnyfood Gurme’yi tüketicilerin beğenisine sundu!

Online alışveriş sektörünün önde gelen e-ticaret platformlarından Çiçeksepeti, üretimini kendi fabrikasında yaptığı ve Türkiyenin dört bir yanına teslimatını gerçekleştirdiği  Bonnyfood ürünlerinde yeniliğe giderek, içeriğinde özel tatları barındıran ve yeni tasarımlarıyla da dikkat çeken Bonnyfood Gurme serisini lanse etti.
Çiçeksepeti, Bonnyfood Gurme serisiyle birlikte Bonnyfood marka kimliğinde de güncellemeler yaparak yeni serinin logosuyla birlikte marka logosunu da yeniledi. Bonnyfood’un kek ve trüf aranjmanlarına kitkat, oreo ve lotus gibi tanıdık ve sevilen lezzetler eklenen Bonnyfood Gurme serisi renkli kupa ve vazoların da kullanıldığı şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Bonnyfood markamız için özenle çalışmaya devam ediyoruz”

Çiçeksepeti Pazarlama ve İletişim Direktörü Caner Kırateli Bonnyfood Gurme serisi ile ilgili görüşlerini paylaştı: “Çiçeksepeti olarak kurulduğumuz ilk andan itibaren müşterilerimizin ve sevdiklerinin en özel anlarına eşlik ediyoruz.  Kutlama kültürünü bir üst seviyeye taşıyarak kimi zaman doğum günlerinde, kimi zaman yeni iş heyecanında kimi zamansa yeni doğan bebeğin kutlamasında; sevdiklerini düşünen müşterilerimizin her özel anında yanında olmaya devam ediyoruz.  2011 yılından itibaren üretimini kendi fabrikamızda gerçekleştirdiğimiz kek ve kurabiyelerimizi el değmeden ve en yüksek kalitede üreterek kutlamalara lezzet katıyoruz.

Bu sene de Bonnyfood için bir inovasyon süreci geçirdik. Bonnyfood Gurme ile artık daha iddialı ve daha da lezzetliyiz. Müşterilerimizin ve sevdiklerinin yüzündeki gülümsemeyi devam ettirme ve özel günlerinde yanlarında olma misyonu ile Bonnyfood markamız için özenle çalışmaya devam ediyoruz.”

Sevdiklerini mutlu etmek veya kendini şımartmak isteyenler için keyifli bir seçenek olarak lanse edilen yeni Bonnyfood Gurme ürünlerine Çiçeksepeti uygulamasından ve https://www.ciceksepeti.com/bonnyfood-gurme-serisi  adresinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ