Demokrat Zafer

‘EN İYİSİ’ COMMUNİTY MEDİA DİGİTAL AGENCY

Kurucu Başkanlar Anıl Budak ve Hakan Elkılıç’ın önderliğinde kısa zamanda ulusal ve uluslar arası iş ortaklarının dijital ihtiyaçlarına çözümler üreten Community Media And Digital Agency, Altın Yonca Ödülleri’nde ‘Fark yaratan Dijital Ajans’ ödülüne layık görüldü.
Sinema, televizyon, müzik, spor ve iş dünyasının nabzını tutan Altın Yonca Ödül töreni Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Zahide Duru’nun kırmızı halı seremonisi ile başlayan Altın Yonca Ödül Töreni, Çiğdem Günal ve Tayyar Işıksaçan’ın sunumuyla Türkiye’nin yıldız isimlerini aynı çatı altında buluşturdu.
Görkemli gece de Türkiye’nin ekran yüzü olan birçok isim ödüllerini havaya kaldırırken, Yılın Fark Yaratan Ajansı ödülünü de Community Media And Digital Agency aldı. Kurucu Başkanlar Anıl Budak ve Hakan Elkılıç, ülkenin saygın törenleri arasında yer alan Altın Yonca Ödülü’nü havaya kaldırdıktan sonra yaşadıkları mutluluğu dile getirirken şu ifadeleri kullandılar: ‘‘Ulusal ve uluslararası iş ortaklarımızla beraber yürüdüğümüz bu yolda hep farklı olanı, hep en doğru olanı yapmaya çalıştık. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelliğimizde farklı olanı bir tarza dönüştürmek ve şeffaflık ilkesini en başa yazmamız oldu. Ortaya çıkan bu başarı aslında bizimle çalışan iş ortaklarımızın da bizlerle olmaktan duyduğu memnuniyeti ortaya çıkarıyor. Bu güzel törende emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve ödülümüzü tüm Community Media And Digital Agency ailesine armağan ediyoruz.’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ