Demokrat Zafer

Kahve tutkunu ve şıklığından ödün vermeyen annelere hediye seçenekleri Tchibo’da

Gerçek kahve lezzetini arayan annelere en leziz kahve çeşitleri ve fonksiyonel kahve makineleri, stilinden ödün vermeyenlere ise kolyeden çantaya birbirinden şık tasarımlı aksesuarlar, Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel sunduğu en uygun hediye seçenekleri arasında.

70 yılı aşan kahve uzmanlığının yanı sıra sürekli yenilenen temalarıyla birbirinden farklı ve fonksiyonel ürünler sunan Tchibo, anneniz için şık, pratik, hayatı kolaylaştıran hediye seçeneklerini bir arada sunuyor.

Kahvesi olmadan yapamayan anneler için

Kahve keyfi eşliğinde kitap okumayı, film izlemeyi ya da arkadaşlarıyla sohbet etmeyi seven anneler için de Tchibo’da harika seçenekler var. Kullanışlı ve modern tasarımıyla öne çıkan, renkleriyle mutfaklara şık bir atmosfer katan Cafissimo Kapsül Kahve Makineleri, kahve keyfinizi kapsül pratikliğinde sunarak saniyeler içinde ideal kahve lezzetiyle buluşturuyor. En iyi Tchibo kalitesini en yüksek kahve keyfi ile birleştiren Cafissimo Serisi, serinin yöresel kahve kapsülleri ile sevdiklerinize mükemmel hazırlanmış bir espresso, cappuccino, caffè crema veya filtre kahvenin tadını tek tuşla çıkarabilmenize imkan tanıyor.

Tam Otomatik Kahve Makinesi Esperto Pro ise Intense+ aroma fonksiyonu ile kahvesini daha yoğun lezzette sevenler için tasarlandı. 15,5 cm yüksekliğe kadar ayarlanabilen kahve musluğu, entegre süt sistemi, bardak aydınlatma, otomatik kapanma özellikleri ve EasyClean durulama fonksiyonu kahve hazırlama sürecini çok daha pratik hale getirirken annenize de günün tadını çıkarmak kalıyor. 

Kahvede her damak zevkine hitap eden bir çeşitlilik sunan Tchibo, yeni tatları keşfetmeyi seven annelerinizi de mutlu ediyor. Öğütülmüş kahve kategorisinde üst kalite yöresel kahve harmanlarından oluşan ve dünyanın en leziz kahvelerine enfes bir yolculuk sunan Privat Kaffee Latin Grande, en beğenilen kahveler arasında. Kahve severlerin favorilerinden olan Barista ailesinin iki lezzeti Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense ise geleneksel yöntemlerle öğütülmüş kahve çekirdeklerinin eşsiz ve rafine aromalarıyla benzersiz bir içim keyfi sunuyor.

Aksesuar seven annelere özel

Anneler Günü için en popüler hediyeler arasında kadınların kullanmaktan en çok keyif aldıkları aksesuarlar da yer alıyor. Rodyum kaplama ile tasarlanan ayarlanabilir Swarovski® Kristalli Rafine Kolye, zarif görüntüsüyle dikkat çeken Pavé Ayarında Zirkonya ile Kaplı Gümüş Bileklik, Çok Renkli Zirkonyum Uçlu Kolye annenizin kombinlerini tamamlayacak en şık hediye seçeneklerinden.

Hem tarz hem kullanışlı alternatifler  

Suyunu yanından eksik etmeyenlerin en büyük yardımcılarından Şişe Çantası, çıtçıtlı ve küçük kulakçıklı akıllı telefon saklama bölmesi olan Cep Telefonu Çantası, annenizin dışarıda da işini son derece pratikleştirecek. Abiye, sportif, günlük gibi farklı tarzlarda kullanabileceği çantalar da annenize sunacağınız kullanışlı hediye seçenekleri arasında. Mıknatıs kapaklı askı uzunluğu ayarlanabilir Kapitone Omuz Çantası, geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen çift yönlü fermuarlı ana bölmesiyle oldukça kullanışlı Krem Rengi Omuz Çantası,  akıllı telefonlar için ideal olan Mini Çanta gibi seçeneklerle annenize zamansız hediyeler sunabilirsiniz.

Ürünlerin kodları ve fiyatları:

601105 Swarovski® Kristalleriyle Rafine Kolye 299 TL

601106 Bileklik Işıltılı Zirkonya Pave Montür 599 TL

609955 Mini Omuz Çantası, Açık Mavi 269 TL

620979 Çanta Şişe Lacivert 219 TL

632741 Mini Çanta, Krem Rengi 259 TL

651693 Kolye FJ Çok Renkli  329 TL

653627 Kapitone Omuz Çantası 429 TL

600342 French Press 800 ml, 499 TL

636173 Esperto Pro Tam Otomatik Kahve Makinesi 8999 TL

(1000 gr Barista Espresso Çekirdek Kahve hediyeli)

642819 Cafissimo Easy Kahve Makinesi 1899 TL

393767 Cafissimo Milk Kahve Makinesi 4199 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ