Demokrat Zafer

Büyük Birlik Partisi’nden BİLDEF’e ziyaret Alfatlı’ya BİLDEF’te yoğun ilgi…

Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayları Genel Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı önderliğinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor…

28 Dönem Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili Adayları Ramazan Alp’in Genel Başkan olduğu BİLDEF’i (Bursa İl Dernekler Federasyonu) ziyaret  ettiler.

Seçim çalışmaları kapsamında Alfatlı önderliğinde milletvekili adayları Kemal Akyıldız, M.Erhan Altan, Hasan Uslu, Marmara Bölge Koordinatörü Salih Uçak’ın da katıldığı ziyarette kısa bir tanıtımdan sonra Alfatlı konuşma yaptı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Sıra milletvekili adayı Alfatlı yapmış olduğu konuşmada  “ Burada bizleri ağırladığınız için hepinize arkadaşlarım ve kendi adıma tek tek teşekkür ediyorum. Öncelikle konuşmama başlarken bir konunun altını çizeceğim. Önümüzdeki 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde ittifak çatısı altında seçimlere giren siyasi partilerin toplam oyu yüzde 7’yi geçtiği zaman tüm o ittifak çatısı altındaki tüm siyasi partiler barajı geçmiş sayılıyor. Bundan dolayı bu seçimlerde Büyük Birlik Partisi’nin baraj sorunu yok.”  Diye görüşlerini açıkladı.

Konuşmasına devam eden Alfatlı TOGG fabrikası ile devam etti “ Katıldığımız bazı televizyon programlarında bazı isimler TOGG fabrikasının olmadığı konusunu fabrikanın kartondan olduğunu ifade ediyorlar. Ben de onlara gelin sizlere fabrikayı gezdirelim diyorum. Onun dışında Allahın izni ile kızıl elmamız Hürkuş bugün F16’larımızla uçtu. Savunma sanayileri, uzay teknolojiler yeter mi yetmez hayat dinamik. çıta yükseldi daha İyisini yapacak irade Cumhur ittifakıdır. Bunu Millet İttifakı yapamaz” diyerek görüşlerini paylaştı.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ