Demokrat Zafer

LOVA YATAK’A ÜST DÜZEY ATAMA! LOVA YATAK’IN YENİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ERİM TAMER OLDU!

Türkiye’nin lider mobilya markalarının yaratıcısı Doğanlar Holding’in genç ve dinamik uyku markası LOVA Yatak’ta üst düzey atama gerçekleşti. Lova Yatak’ın yeni Genel Müdür Yardımcısı Erim Tamer oldu.

Son dönemde yaptığı yatırımlar ve Ar-Ge çalışmaları ile tüketicilerin beğenisini toplayan Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak’a mobilya ve yatak sektörünün deneyimli isimlerinden Erim Tamer Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Lova Yatak’ın yeni dönem çalışmalarının bir parçası olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Tamer, ‘‘Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak için çok çalışarak üretmeye ve her daim fark yaratmaya devam edeceğiz, bu rahatlığı tüm dünya ile buluşturmak için çalışacağız.’’ dedi.

ERİM TAMER KİMDİR?

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nde tamamlayan Erim Tamer, çalışma hayatına, 2005 yılında Koleksiyon Mobilya’da Ofis Mobilyaları Departmanında Perakende Satış Temsilcisi olarak başlamıştır. İlerleyen dönemde ise yine Koleksiyon Mobilya’da Kurumsal Satış Departmanında Satış Müdürü olarak görev yapmıştır. 2009-2016 yılları arasında ise Mudo Concept’te sırasıyla; Mağaza müdürü, Satış ve Kategori Müdürü görevlerinde bulunmuştur. Ardından 2016-2020 yılları arasında ise Yataş Grup’ta Markalar Ürün Direktörü olarak görev almıştır. Tamer, 2020 – 2022 yılları arasında da Doğtaş Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır.

LOVA YATAK HAKKINDA:

Türkiye’nin lider mobilya markalarının yaratıcısı Doğanlar Mobilya Grubu, sektördeki 50 yılı aşkın bilgi birikimi ile Türkiye’nin en genç ve dinamik uyku markası Lova Yatak’ı tüketicilerle buluşturdu.

Türkiye’nin “rahat uyku markası” olmayı amaç edinen Lova Yatak, kullanıcısına kaliteli ve rahat bir uyku deneyimi sunmak için her geçen gün yataklarını geliştirmeye devam ediyor. Mobilya sektöründeki 50 yılı aşkın tasarım, üretim ve perakende mağazacılık deneyiminin son teknoloji malzemelerle buluştuğu Lova yatakları, farklı uyku ihtiyaçlarına göre yatak seçenekleri, vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun, kişiye özel rahat uyku deneyimi ile kuralları yeniden yazıyor ve kullanıcısına eşsiz bir uyku ve rahatlık deneyimi sağlıyor.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bulunan fabrikasında son teknoloji üretim bantları kullanıcı dostu ergonomik tasarımlarla buluşuyor. Ankara’da bulunan ODTÜ-ASO Teknopark Ar-Ge merkezinde bilim insanları, farklı vücut anatomileri ve yatış pozisyonlarına yönelik yaptıkları araştırmalarla kişilere rahat ve sağlıklı uyku deneyimi sunmak için çalışıyor. Ar-Ge merkezinde çalışmalar ve kullanılan teknolojik ölçüm cihazları ile geliştirmeler sonucu elde edilen bulgular ile ürün portföyü şekilleniyor.

Lova Yatak, sürdürülebilirlik çalışmaları doğrultusunda Seaqual Organizasyonu’nu destekleyerek, deniz ve okyanuslardan toplanan plastiklerin dönüştürülmesiyle üretilen, yumuşak ve özel tuşeli kumaşları yatak tasarımlarında kullanıyor. Yine aynı hedefle, üretim aşamasında daha az su tüketimiyle elde edilmiş kumaşları tercih ediyor. Sadece yataklarda değil, bazı tekstil grubu ürünlerimizde de geri dönüşümden elde edilmiş kumaşlar kullanarak daha sürdürülebilir bir ürün portföyüne geçişin de ilk adımlarını atıyor sürdürülebilir bir dünya için doğa dostu olmayı amaçlıyor.

Uykuda rahatlığı ve kaliteyi kullanıcısına 360 derece sunan Lova Yatak, alırken de rahat, yatarken de rahat olmasını amaçlıyor. Ürünlerde 25 yıla varan garanti ve memnun kalınmazsa 120 gün içinde değişim garantisi ile aldıktan sonra da rahatlığı vadediyor.

Yaygın mağazacılık anlayışı ile lokasyon anlamında da erişilebilir marka olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Lova Yatak, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda toplam 550’den fazla satış noktası ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışı, uzman ve güler yüzlü satış personeli, samimi, konforlu mimari konsepti ile tüketicilerine en ideal alışveriş deneyimini yaşatmak için tasarlanan Lova konsept mağazaları, her zevke, her ihtiyaca cevap verebilen geniş ürün portföyünü müşterileri ile paylaşıyor.

En son mimari trendler ve kullanıcı deneyimleri ışığında hazırlanan Lova mağazalarında ferahlık, konfor, güven hissi ve rahatlık ön plana çıkıyor. Aydınlatmadan, renk ve malzeme seçimlerine kadar her detayın incelikle düşünüldüğü konsept mağazalarda, Lova müşterileri alışveriş yaparken de ‘rahat’ hissediyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ