Demokrat Zafer

Teksas’ın iftar yemeğinde Sofra/Compass Group Türkiye imzası

Bursaspor Teksaslılar Grubu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin ana sponsoru olan Sofra/Compass Group Türkiye, siyaset, spor ve iş dünyası başta olmak üzere Bursa’nın önde gelen isimlerinden oluşan 1.200 kişinin damaklarına lezzetli iftar menüsüyle imzasını attı.

Teksaslı Bursasporlular Derneği tarafından her yıl ramazan ayında organize edilen geleneksel iftar yemeği dün gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Stadyumu VIP tribünü önünde yapılan iftara yeşil beyazlı kulübün futbol ve basketbol takımının oyuncularının yanı sıra siyaset, spor ve iş dünyasından oluşan 1.200 seçkin isim katıldı. Türkiye’nin en büyük toplu yemek ve destek hizmetler firması Sofra/Compass Group Türkiye, bu önemli organizasyonda ana sponsor olarak yerini aldı. Sofra’nın yetenekli şeflerinin ellerinden çıkan lezzetli yemekler, iftar sofrasında buluşan Bursa’nın önemli isimlerinden tam not aldı.

 

 https://sofragrup.com/

SOFRA/ COMPASS GROUP TÜRKİYE Hakkında: 1987’de kurulan Sofra/Compass Group Türkiye, dünyanın lider yiyecek ve destek hizmetleri firması olan Compass Group PLC bünyesindedir. Türkiye’de, EUREST, OBASAN ve TURKAŞ markasıyla iş merkezlerine, fabrikalara, SCOLAREST markasıyla eğitim kurumlarına ve MEDIREST markasıyla sağlık kurumlarına toplu yemek hizmeti veren Sofra/Compass Group Türkiye, EUREST SERVICES markası ile tesis işletim ve bakım onarımı, temizlik, iç taşıma ve depolama, idari ve ofis destek, açık alan ve çevre bakım gibi destek hizmetleri, EUROSERVE GÜVENLİK markası ile de koruma ve güvenlik hizmetlerini, Türkiye’nin her noktasında 81 ilde, 30 bin çalışanıyla, 4 bine yakın farklı lokasyonda hizmet sunmaktadır. Toplu yemek hizmeti verdiği kuruluşların kendi tesislerinde kurduğu mutfaklarında ve Türkiye genelinde 4 merkezi yemek üretim tesislerinde günde toplam 1,3 milyon öğün yemek üretimi gerçekleştirmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ