Demokrat Zafer

BERTEKS TEKSTİL, YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİYLE SPACE’22’DE YERİNİ ALIYOR

Yerinde Ar-ge Merkezi’nde geleceğin kumaşlarını tasarlamak üzere çalışmalarını sürdüren, Türkiye’nin yüz yıllık köklü aile şirketlerinden Berteks Tekstil, inovatif tekstil uygulamaları ile Space’22’de yerini alıyor. Marka, 10-11 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan SPACE’22 de ürünlerini ziyaretçilerle buluştururken Dream Design Factory (dDf) Kurucusu Mimar Arhan Kayar imzalı enstalasyonuyla da dikkat çekecek.

DAC, yeni bir vizyon ve yılların getirdiği sektör deneyimi ile mimarlık ve tasarım alanında Türkiye’nin en kapsamlı etkinliklerinden birini düzenliyor. Mimarlık, iç mimarlık, tasarım ve sanat disiplinleri ile ilgilenen herkesin kendinden bir şeyler bulacağı Space’22, 10-11 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’nin SkyLounge ve PSM Amfi mekanlarında gerçekleşecek. Tasarım markalarının hem kendi tasarım dilleriyle mekanı renklendireceği hem de ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacağı etkinlikte Berteks Tekstil, estetik olarak ortama katkı sağladığı gibi teknik özellikleri ile de dikkat çeken ürünleriyle yer alacak.

İnovatif kumaşlarını sanat ve teknolojiyle buluşturan marka

Ürettiği kumaşlar Las Vegas’taki Bellagio Hotel ve Wynn Hotel’de, New York’taki Empire State binası ofislerinde, Los Angeles’taki Apple ofislerinde; taşıt tekstilleri Avrupa ve Rusya metrolarında; akustik kumaşları dünya genelindeki birçok opera salonunda vb projelerde kullanılan Berteks Tekstil A.Ş, SPACE’22’de ev tekstilindeki öncü kumaşlarıyla yer alacak. Termotex kumaşlar, antibakteriyel kumaşlar, ışık kontrolü kumaşlar gibi inovatif ürünlerini şık tasarımlarla buluşturan Berteks, Berteks Tekstil Yönetim Kurulu üyesi ve tasarımcı Burcu Noyan Erdebil tarafından tasarlanan yenilikçi kumaşlarını Arhan Kayar imzalı enstalasyonuyla sergileyecek. B16 stant alanında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Berteks, kumaşları kadar Dream Design Factory (dDf) Kurucusu Mimar Arhan Kayar’a ait enstalasyonuyla da dikkat çekecek. Sanatçının gündemdeki savaşlardan esinlenerek hazırladığı enstalasyonda kumaşlar Berteks’in ihracat gerçekleştirdiği ülkeleri temsil edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ