Demokrat Zafer

KADINLARIMIZIN BAŞARISI ÇAĞ DIŞI ANLAYIŞLARLA HALVET OLAN CUMHUR İTTİFAKINA KAPAK OLSUN.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday yazdığı makalede;

21 yılda yarattıkları enkaz yetmezmiş gibi en gerici, en bağnaz, en ilkel ve en çağ dışı birlikteliklerle saray saltanatları devam etsin diye halvet olan, birlik olan ve tüm değerleri yok edenlerin hedefi olan kadınlarımız yine meydan okudular.
Bu karanlığın, cehaletin, kötülüğün, faşizmin temsilcileri Atatürk Türkiye’sinde her alanda başarılı olan kadınlarımızı kızlarımızı kimliksiz ve işlevsiz erkeğe muhtaç hatta kul olsun istiyorlar…
Hüdapar’ın yapmak istedikleri ile resmen suç işliyor olması, terörle iç içe olması Ve Erbakan’ın kemiklerini sızlatan ihtiraslı ama yetersiz oğlunun saçmalamaları ile TEK ADAM ucube sistemi yani Saray saltanatından beslenenler kadını yok sayıyorlar.
Kadınlarımıza çağ dışı bir yaşamı reva görüyorlar…
Mümkün mü??? Olanaklı mı???? Hak mı, Hukuk mu???
Hadi Ordan… Hadi ordan…
Çağ dışı, yolsuzluktan, sapkın tarikat ve cemaatlerin soygunundan beslenenler size hak ettiğiniz yanıtı işte bu başarıya imza atan ve göğsümüzü kabartan onurumuz olan kızlarımız verdiler.
Nasıl mı? Avrupa şampiyonu olarak..
Yeter mi, yetmez.
Çünkü bu olağanüstü başarıya finalde 2 Türk takımı imza attı.
Yani kazanan ve ikinci olanda bizim çağdaş, uygar, saygın, örnek olan ve onurumuz olan kızlarımız..
Fenerbahçe Alagöz Holding, Euroleague Kadınlar Finali’nde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 99-60 mağlup ederek tarihinde ilk defa bu kupayı müzesine götürmeyi başardı.
Nasıl onur duymayız nasıl yarınlara güvenle bakmayız, çünkü bu kızlarımız karanlığı aydınlığa çeviren ve güneş gibi doğan bir anlayışın temsilcileri var olsunlar sağ olsunlar ayaklarına taş değmesin.
Kazanan Takımı da, kaybeden Yenişehir Belediye Başkanı olan benim sevgili dostum Abdullah Özyiğit’in “Çipras’ımın” takımını da gönülden kutluyorum.
Şafak sayıyoruz karanlıklar aydınlığa, faşizm demokrasiye, bağnazlık insanlığa kavuşacak. Emek veren, katkı koyan umut olan herkese teşekkürler.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ