Demokrat Zafer

Bayram Hediyesi Muhabbetli Türk Kahvesi

Uzun yıllar turizm, ilaç, hızlı tüketim gibi farklı sektörlerde çalışan Gönül Bölükbaşı, kahve tutkusunun peşinden giderek “The Coffee Bundle” markasını kahve severlerin beğenisine sundu. Nitelikli dünya kahvelerini tüketiciye sunan The Coffee Bundle, ömürlük hatırı olan dostlar için Muhabbetli Türk Kahvesi’ni satışa çıkardı.

Muhabbetli Türk Kahvesi’nin, özenle hazırlanmış paketlerinin içinde, taze çekilmiş 100 gr’lık Türk Kahvesi yer alıyor. Özel kahve ölçü kaşığı ile satışa sunulan, Muhabbetli Türk Kahvesi, kadının etkileyici doğasını yansıtan nilüfer çiçeğinden ilham alınarak hazırlanan paket seçeneklerinin yanı sıra Ramazan Bayramı için özel tasarlanan geleneksel çini desenli paketleri ile dikkat çekiyor.

Siz de kültürümüzde hatır, dostluk ve muhabbetle anılan geleneksel lezzetimiz, Muhabbetli Türk kahvesini ya da dünya lezzetlerini sunan filtre kahve seçeneklerini deneyimlemek isterseniz Trendyol, Shopier, Shopsa gibi online satış kanallarındaki “Coffee Bundle” mağazasından tüm ürünlere ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ