Demokrat Zafer

Bursa yeşildir, Bursa beyazdır….

MHP Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gurup Sözcüsü Engin Mustafa Kargılı nisan 2023 oturumunda; ” Ramazan öyle bir lütuf,merhamet ve rahmet ayıdır ki,cennetin kapıları ardına kadar açılırken cehennemin kapıları kapatılır,dahası şeytanlar zincire vurulur.Müslüman gönüller af ve mağfiret ikramıyla mükafatlandırılır.Ramazan-ı şerif-imiz mubarek olsun Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin.

-Partilerinden listelere giren şehrimizin tüm Milletvekili adaylarına başarılar diliyorum.

-Yeşil sancaktır, beyaz hilaldir. Yeşil cesarettir, beyaz asalettir. Bursa yeşildir, Bursa beyazdır….

Orhangazi komutasında 23 yıl süren kuşatma sonucu Bursa 6 Nisan 1326 yılında Osmanlı topraklarına katılmış,1335 yılında da Osmanlı İmparatorluğunun ilk Başkent’i olmuştur.Bursa’ mızın fethi’nin 697. Yılını kutluyor,Osman Gazi ve oğlu Oğlu Orhan Gazi yi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

-Ülkemizin köklü eğitim kurumlarından Bursa Uludağ Üniversitemizin kuruluş yıldönümünü kutluyor tüm Akademik kadro, öğrenci ve çalışanlarına başarılar diliyorum.

31 Mart 2015 tarihinde terör örgütü DHKP-C tarafından düzenlenen saldırıda görevi başında şehit edilen Savcımız #MehmetSelimKİRAZ‘ı Rahmet, Minnet ve Dualarla Anıyorum.

-Türk milliyetçiliği davası önce Merhum Ziya Gökalp’in duyuş ve dokunuşuyla sistemleşmiş, ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tasarruf ve tercihiyle devletin kuruluş temeli olarak tezahür etmiş, daha sonra da Merhum Türkeş Beyin marifetiyle bir hareket biçimini alarak milli varlıkla buluşmuştur.

Merhum Türkeş Bey, Türk milliyetçiliğinin siyasi ve toplumsal alana indirilmesine önayak olmuş, bu kapsamda bir çığır açmıştır. Tutarlı hayat çizgisiyle davamızın onuruna leke düşürmemiş, siyasi mücadelesindeki tavizsiz duruşuyla da taraflı tarafsız herkesin saygısını kazanmıştır.

Türk milliyetçiliğini, Türk milletini sevmek ve onun yükseltmek ülküsü olarak işaret ve ifade ederek 80 yıllık ömrünü bu gayeye hizmetle geçirmiştir. Yetiştirip emanet ettiği ülkücü gençlik ile vatanı için fedakârlığa, milleti için her göreve hazır bir siyasal kadro olan Milliyetçi Hareket Partisi, O’nun en büyük eseridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Vefatının 26. yıl dönümünde  kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğ’umuz Merhum Alparslan Türkeş Bey’i ve aziz ülkü şehitlerimizi saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum.

2 Nisan tarihi Birleşmiş Milletler tarafından Otizm konusunda farkındalık yaratmak ve Otizmle ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Günü” olarak ilan edilmiştir. Bu vesile ile otizmli çocuklarımıza, yetişkinlere ve ailelerine sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Hukukun ve Adaletin temsilcileri olan  başta meclisimizdeki Avukat arkadaşlarımız olmak üzere tüm Avukatlarımızın, Avukatlar günü nü kutluyorum..

-Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

-Büyük devlet adamı, Atatürk’ten sonra ikinci Mareşalımız ,İstiklal harbi kahramanı, Milliyetçi Hareket Parti’mizin siyasi kökü olan Millet Partisinin kurucusu merhum Fevzi ÇAKMAK’ı vefatının yıldönümünde rahmetle anıyorum.

BUGÜN YAPMAKTA OLDUĞUMUZ TOPLANTIMIZIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLER SAYGILAR SUNARIM.” dedi.

MHP Kadroları Komisyonda! Kargılı tarafından komisyonlara verilen isimler;

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ