Demokrat Zafer

Beyoğlu’nun Kültür – Sanat ve Eğlence Merkezi Fitaş Pasajı’na Dorock XL ve Pinç Pub ile Yeni Soluk

Kurulduğu 1962 yılından itibaren şehrin kültür-sanat, eğlence alanında ilk adreslerinden olan Fitaş Pasajı; bünyesindeki birbirinden iddialı mekanlarla çekim merkezi olmaya devam ediyor. İstanbul’un turizm merkezi Beyoğlu’nda günde 10 bin kişiye hizmet veren Fitaş Pasajı, bünyesine kattığı Dorock XL ve ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur’un eğlenceye yeni bir anlayış getirdiği mekanı Pinç Pub ile de şehrin sanat ve eğlence alanında ilham veren olmaya devam ediyor

Yılda 500 milyon kişinin geçtiği Beyoğlu Kültür Yolu’nun başlangıcında yer alan kültür, sanat ve eğlence merkezi Fitaş Pasajı, bünyesine kattığı Dorock XL ve Oğuzhan Uğur’un youtube kabaresi Pinç Pub ile eğlence alanında yıllardır sürdürdüğü ilham kaynağı olma misyonunu yineliyor.

Türkiye’de alternatifi olmayan, en üst düzey ses ve ışık sistemleriyle donatılan, şehrin en büyük canlı performans alanı Dorock XL Venue Fitaş Sahnesi’ni de bünyesinde barındıran Fitaş Pasajı, hem yerli ve yabancı misafirler, hem de yeni nesil için tam bir kültür-sanat ve eğlence merkezi.

Türkiye’nin ilk Youtube kabaresi: Pinç Pub

Türkiye’nin eğlence hayatına her zaman yenilik getiren ve ilham veren Fitaş Pasajı, yine benzersiz bir konsepte imza atıyor. Ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur’un Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği youtube kabare konsepti Pinç Pub ile eğlence hayatına yepyeni bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.

Pinç Pub ve Dorock XL ile eğlencenin kalbi Fitaş’ta atıyor!

İstiklal Caddesi’nin başlangıcında yer alan Fitaş Pasajı’nda otel, Dorock XL Venue Fitaş Sahnesi, Dorock XL Rooftop, sinema salonu, bowling ve food court gibi farklı alanlar yer alıyor.

Bir çok festival, konser ve organizasyona 60 yılı aşkın yıldır ev sahipliği yapan pasaj, şehrin kalbinde, gösteri, konser, festival ve etkinliklerin merkezi olmaya devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ